Aanbod

Momenteel geef ik persoonlijke readings/sessies en online workshops via Zoom. Door de Corona-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om live-workshops voor groepen te geven.

Persoonlijke readings/sessies: (Het is niet mogelijk momenteel om nieuwe readings aan te vragen t/m januari 2022. Tevens is de wachtlijst ondertussen zo lang dat het niet mogelijk is om op verzoeken in te gaan. Hartelijk dank voor het begrip. Mocht de situatie veranderen, dan zal ik dat op deze pagina plaatsen.

Dit zijn galactische readings waarin jouw heelheid centraal staat. We zullen gaan afstemmen op jouw oorsprong.

  • Waar kom je vandaan?
  • Waar is jouw bewustzijn ontstaan?
  • Waarom ervaar je wat je ervaart en voel je wat je voelt?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten?

Tijdens een reading wordt je erkend in wie-je-bent, als wezen, als mens, als eenheid. De readings zijn heel precies en bieden een grootschalig overzicht over jouw leven. Er is alle ruimte om te delen en/of vragen te stellen die voor jou nu belangrijk zijn. Hoe kun je praktisch handen en voeten geven aan wie jij bent? 

Ook geef ik readings voor meerdere mensen om bv een verbinding helderder te krijgen. 

Tevens doe ik kristalreadings, waarin jouw verbinding met een kristal helderder kan worden, of je juist meer inzicht wil in welke kristallen bij jouw wezen passen, in het algemeen en binnen een bepaalde fase.

Alle readings gaan momenteel via het online programma Zoom. Ik geef readings van 60 of 80 minuten.
De uitwisseling voor een 60 minuten reading is 70 euro. Voor 80 minuten 95 euro. 

Online workshops/activatie-avonden
Tijdens de online Zooms worden er up-to-date thema’s behandeld met betrekking tot intermenselijk en galactisch bewustzijn. Tijdens de avonden worden deelnemers bekrachtigd in hun essentie. Er wordt veel multidimensionale kennis gedeeld over de menselijke psyche, de Aarde, The Law of One, de werking van de Geest, multidimensionaal bewustzijn, krachtplekken en vooral hoe je jezelf volledig kunt erkennen in alles wie jij bent, en in alles wat je ervaart. Naast kennis-uitwisseling worden er diepgaande meditaties/transmissies begeleid ter bekrachtiging van het individu en de groep. In de agenda kun je zien welke workshops er de komende tijd gegeven worden.