Activatiedag: The Origin Self

Dag lieve mensen,
Op zondag 10 april 2022 geven Nanco en Niki Immanuël een samen-dag in regio Eindhoven. Tijdens deze dag zal the ‘Origin Self’ centraal staan. Hierin gaat het over volledig bewustzijn op jouw aandacht. Een aandacht die volledig aanwezig is in het innerlijke Bron-bewustzijn. Bron Zijn, Bron Ademen, Bron Leven, Bron uiteenzetten
Het is het vermogen om de Bron te kunnen behouden, zonder het krampachtig vast te willen houden.
Het gaat om transparatie, openheid en onbevangenheid. Het is de initierende kracht van absoluutheid waarin volledigheid wordt ervaren. Hierin zijn er gewoonweg geen beren op de weg!
Zonder aanhechting op schaduwen, met behoud van de Bron, kan alles vrij gemaakt worden. Dit is de ultieme uitnodiging aan jezelf om vrij baan te maken voor JOU. Tijdens deze dag zul je via je eigen Origin Self de weg kunnen gaan betreden waar je als je eigen springplank fungeert. Waar je als een blanco canvas bent.
Nanco en Niki nemen je mee op reis in de ervaringswereld van Bron en ons Galactisch Hart on te reikwijdte te ervaren van jouw wezenskern. Wat is de impact van de aanwezigheid van jouw Galactische Menszijn? En hoe leren we dit te bestendigen in onszelf en om ons heen?
De tijd van de speeltijd van het kind is aan de beurt. Alles is mogelijk! De herdenifiniering van jezelf mag aangezet worden in volledige afstemming met het ware zelf.
De eenvoud van ‘your ability to turn the switch’.
Tijdens deze prachtige dag nemen wij jullie mee via mediatie, innerlijk weten en voelen en de unieke kracht van afstemming in het moment. Het is een dag van werkelijk samen-ZIJN.
Deze dag wordt gefaciliteerd en mede-mogelijk gemaakt door Heindi Gundel, waarvoor onze hartelijke dank!

Deze dag wordt gehouden in regio Eindhoven. We beginnen om 10:30 uur en het eindigt rond 16:30 uur. De inloop is vanaf 10:10 uur. De uitwisseling is 110 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal de verdere praktische informatie worden gedeeld. 

Wie weet tot dan.

Much love, Nanco & Niki Immanuël