Activatiedag: The Micro/Macro Center of Creation

Hallo lieve mensen, wat ontzettend heerlijk om aan te kondigen dat ik op zondag 27 februari 2022 weer een live-activatiedag ga houden. Deze diepgaande workshop-dag zal in Lekkerkerk, Krimpenerwaard (Zuid/Holland) zijn. De dag is bij Joke thuis. Ik wil bij deze Joke van harte bedanken voor het openstellen van haar woning en het mede-mogelijk maken/organiseren van deze dag!
Wat heerlijk om weer in Zuid-Holland te zijn. Voor mij ook altijd heel speciaal, omdat het m’n geboorteprovincie is!

Tijdens deze dag gaan we afreizen naar het ontstaan van de kosmos. Het oorspronkelijke kosmische walvissen-bewustzijn.
De walvissen zijn de oorspronkelijke gate-keepers van de ademhaling die de innerlijke wereld, het planetaire domein en de kosmos met elkaar verbindt. De kosmos is het epicentrum van onze 3-voudige realiteit, de oneindige aanwezigheid en expansie van verbinding. Verbinding heeft een oorspronkelijke trilling, een oorspronkelijk ontwerp. De Source Creator is aanwezig in een intacte afstemming waarbinnen wij kunnen ervaren wat verbinden IS. De kosmos herbergt de oer-geometrie waarin het ik-en-we bewustzijn volledig samenvallen. Het is het epicentrum waarbinnen oneindige mogelijkheden zijn, voelbaar zijn. De innerlijke walvis in de mens heeft toegang tot deze life-force, jij bent deze life-force. In jouw moedercel mag dit geometrische resonantieveld weer zichtbaar en voelbaar worden. Het is het micro-macro centrum van creatie. Jij mag vrij navigeren binnenin jezelf om de kosmos weer volledig te herontdekken.

Tijdens deze zeer diepgaande activatiedag zullen we door alle geprogrammeerde werkelijkheden heen teruggaan naar de resonantie waar de kosmos is ontstaan, zodat we vanuit ons geboorterecht ook naar binnen kunnen. De kosmos mag een allesomvattende ervaring zijn en ook blijven. Hoe kun je de Spirit van de kosmos behouden? Vanuit welke route kun je de WERKELIJKE code van de kosmos betreden? Het dient letterlijk in de moedercel te vallen. Daarom wordt deze workshop ook gehouden in de blauwdruk van Zuid-Holland. De provincie die door alles heen de zichtbaarheid van de moedercel/het moederhologram realiseert.
Tijdens deze workshop gaan we o.a. via transmissies nieuwe dieptes van de ademhaling, de kosmische ademhaling. We gaan de gehele dag in de afstemming zijn met het oorspronkelijke menselijke/walvissen bewustzijn om de Bron van de kosmos te ervaren beleven. We gaan een resonantieveld in werking zetten waarin deze Bron vanuit komt en letterlijk in ons valt. Dit is het snijpunt, het micro-macro centrum van creatie.
Het wordt een heerlijk samenzijn in een intieme setting. Verbinden, bekrachtigen, jezelf nog meer herontdekken, gecentreerd en volledig uitgestrekt in het NU. De eenheid met het innerlijke walvissenbewustzijn mag gevierd en geleefd worden. Laten we heerlijk met volledig bewustzijn de dieptes van de kosmische oceaan binnengaan. Jij bent het geheugen van het ontstaan van de kosmos.
Naast de kosmische thematiek zullen we ook de blauwdruk van Lekkerkerk/de Lek/Krimpenerwaard meenemen.
De activatiedag zal gehouden worden op zondag 27 februari 2022. We beginnen om 10:30 uur en eindigen rond 17:15 uur. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Deze dag wordt gegeven door Nanco. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Het adres zal 2 weken voor tijd gedeeld worden, samen met alle andere praktische informatie. Dit is een setting voor een wat kleinere groep. Er is nog 1 plek beschikbaar. (geschreven op 2 februari 2022). Ik kijk er enorm naar uit.
Wie weet, tot de 27e.
With love, Nanco Immanuël