Afghanistan: The Golden Template of Creation

Deze Zoom gaat over een heel bijzonder land. Een land van ongekende rijkdom maar al decennia, en meer, verschuurd door oorlogen en belangenverstrengelingen. Deze Zoom gaat over de oorspronkelijke, innerlijke blauwdruk en reikwijdte van Afghanistan.
Het Midden-Aziatische land Afghanistan is het land dat bijna per direct werd binnengevallen na de 9/11 ‘aanslagen’. Dit heeft een unieke reden vanuit een galactisch perspectief gezien. Afghanistan is namelijk het geheugen van de oorspronkelijke, gouden geometrie. Het vermogen om de oorspronkelijke gouden frequenties te belichamen: de gouden staat van zijn kunnen geleiden door deze cyber-gecontroleerde fysieke lichamen. Afghanistan is de innerlijke wijsheid, de alchemist van goud. Hoe gaat het oorspronkelijk geheugen van goud wederkeren naar de mensheid? Het is de toon, de intergalactische ‘ingang’ om goud een body te geven. Het is de hoeder van wijsheid en alchemie: hoe werkt dit in oorspronkelijke werkelijkheden? Het legt het ontstaan en de werkelijke geschiedenis van gouden alchemie bloot. Het kun je goud niet alleen voelen, maar daadwerkelijk behouden, en daardoor geleiden door al je cellen? Het is de oorspronkelijke, innerlijke vaarroute van goud. De grondlegging, de identiteit van goud. Goud is de toon, de klank, de aanwezigheid van Source Creator in jou. Het is de geboorte van de kronieken van de schepping in ieder levend wezen. Het is leven in de synchroniciteit van goud, de innerlijke navigatieroute volgen. Het herstel van de oorspronkelijke golven van de flow. Jij bent de flow, the waves of creation.
Omdat het Afghanistan-bewustzijn in verschillende dimensies van het bestaan verzegeld is door verschillende buitenaardse rassen, zou je het ook wel de goudkluis kunnen noemen. Het heropenen van de goudkluis. Er is veel aan gedaan om de frequentiezones van goud langs het lichaam heen te laten bewegen. Er niet in mogen, er niet in kunnen. Deze ban wordt letterlijk bewaakt door de Taliban. Zij zijn hiervoor ingezet, gecreëerd door internationale veiligheidsdiensten.
Het Gouden Bewustzijn symboliseert de trilling van de waardigheid van ieder leven wezen. In het veld zijn waar je voor bent geboren, waar je voor bent gecreëerd en het kunnen leven vanuit de rijkdommen van heelheid.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende dieptes in van het innerlijke Afghanistan bewustzijn om te ervaren wat het in jou is. We gaan terug naar de trilling ‘voorbij de kluis’ om Afghanistan een rechtmatige plek te geven in onszelf. Het lichaam van goud! Naast het Gouden Bewustzijn is Afghanistan ook de thuisbasis voor vele lapis lazuli en afghaniet kristallen. Deze dragen een groot deel van dit gouden geheugen en het vermogen om het weer te kunnen voelen en zien in jezelf.
Tijdens deze Zoom gaan we wederkeren naar het ontstaan van de gouden alchemie. De gouden lichamen, De oorspronkelijke, gecreëerde gouden geometrieën die ervoor zorgen dat we weer met de gouden frequenties in het multiversum kunnen communiceren. Het is de alliantie van werkelijke alchemisten. Afghanistan is the body of alchemism.
We gaan meditaties/transmissies doen, in combinatie met informatie-uitwisseling en andere bekrachtigingen. We gaan dit bewustzijn in onszelf erkennen en AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zoom.
De Zoom is op zondagochtend 16 oktober 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël