Afsluitingsmeditatie: The Pleiadian Healing Chambers: The Pleiadian Michael Code

Hallo lieve, mooie mensen,

Op zaterdagavond 30 december 2023 geef ik de laatste Zoom van 2023. Dit is een bekrachtigings-meditatie en een afsluiting van kalenderjaar 2023, als ervaringszone. Hierin gaan we nog een reis maken in de Pleiadian 9 Healing Chambers, om te ervaren hoe het veld die wij hier kennen als Michaël-bewustzijn overal aanwezig is als kosmische alchemie. Hoe ver strekt de innerlijke betekenis van Michaël, wanneer het los is van de projecties vanuit de programma’s?

De Healing-Chambers zijn de innerlijke afstemmingstonen waarbinnen je ontstaan bewust wordt ervaren en je letterlijk vol aanwezig bent om door ALLE vallen van bewustzijn heel te vallen. Dit is waar het lichaam ‘adaptable’ is, aangepast wordt op de licht-quotienten, waarin je daadwerkelijk IN jezelf bent.
Dit zou je waar kunnen nemen als de sfeer van een lichtschip, een interdimensionaal ruimteschip, een alliantie-schip. Jij bent in jezelf, je voelt helemaal zoals jij voelt, jij bent de motor van de essentie van je helende vermogens. We gaan opnieuw inloggen in de Pleiadian 9 wereld van de El-Ra-Pleiadian Humanoide civilisatie, die mede-ontwerpers zijn van deze healing chambers. 

Het betreden van de El Ra Pleiadian Healing Chambers is als direct thuiskomen, ‘de thuis-dimensie’, jij bent in de Toon van je heelheid. Het is in volle senses jezelf voelen, ervaren, ruiken, in een vrij prisma van kleuren, afstemmingen en gevoelsmatige sensaties! Het is de ruimteschip frequentie, de reikwijdte van jouw innerlijke Alliantie ZIJN. Het is herinneren hoe het voelt om in een ruimteschip te wonen, een fragment ervaren van hoe deze Pleiaden 9 wezens zich voelen. Jij bent en mag dat ook in een nieuw jasje, in een nieuw ontwerp, in een Aards ambasseur-lichtlichaam. Jij bent de vertegenwoordiger van dit frequentieveld in het hologram van de Aarde.

Tijdens de bekrachtigingsmeditatie gaan we de Pleiadische Michaël laag aanraken, daar waar er vol bewustzijn is op de vermogens van het immuunsysteem. Wat is het immuunsysteem en hoe kun volledig bewust vanuit binnenuit de Bron van je immuunsysteem betreden voor de bewuste opbouw van alles wie jij in essentie bent?
Het wordt een reis binnen de oneindigheid van jouw wezen en een prachtige afsluiting voor dit jaar: 2023.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

Deze Zoom is op zaterdagavond 30 december 2023. De zoom is van 20:00u t/m 21:20u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël