Agartha: Living Within Inner Earth Space (in Assen)

Lieve mensen,

Wat vind ik het heerlijk om aan te kondigen dat ik op woensdag 18 oktober 2023 een live-activatiedag geef in Assen, Drenthe. Bij deze wil ik Piotr van harte bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag. Heel fijn om weer terug te komen naar Drenthe. Ik kijk daar erg naar uit!

Deze live-activatiedag/workshop staat volledig in het teken van Inner Earth en Agartha. Het is een interdimensionale beleving van onszelf, waarin we meer in de ruimtes en communicatielijnen gaan vertoeven van de Inner Earth en haar planetaire/galactische bewoners.

De Inner Earth heeft een zeer lange geschiedenis. De Inner Earth is een bevat verschillende werelden, koninkrijken, vol civiliaties, die hoeden over de innerlijke expressie van de Aarde. De Aarde als een eigen organisme, een eigen levensvorm, een eigen wezen. Eigenlijk zou je het de bewuste infrastructuren van de Aarde kunnen noemen. De expressie, de aanraking, de ademhaling, de bewuste elementen van de Aarde. De Inner Earth beings zijn als de guardians van de oorspronkelijke ingangen van de Aarde. Wat en wie is de Aarde nu eigenlijk? Hoe is de Aarde ontstaan en hoe kun je dit volledig, stap voor stap, in jezelf gaan ervaren? Wat is de rol van de Aarde binnen de kosmos?

In het kernkristal van de Aarde communiceert de Aarde met ons allemaal. Het is de toegangspoort tot ‘volledig naar binnen gaan’. De toegang tot het volledige heelheidswezen op deze prachtige planeet.
In de oorspronkelijke inner earth sferen beleeft de Aarde haarzelf, in vol bewust, in bomen, wezens, dieren, elementen, zandkristallen, natuur, natuurwezens.
De Inner Earth guardians zijn eigenlijk de belichaming van de oorspronkelijke ruimte die de Aarde is. Wat is de Aarde binnen de oneindigheid van ruimte? In deze ruimte zijn er eigen werelden, en tegelijkertijd ambassades gebouwd waarin de Inner Earth volkeren direct in verbinding staan met de Melkweg en haar bewoners. Het is als een haven waar vele wezens vanuit het universum aanmeren. Soms via ruimteschepen en technologie, soms puur vanuit hun eigen unieke portaalsystemen.
De Agarthianen hebben een eigen Koninkrijk binnen de Inner Earth werelden, waarin zij juist deze galactische communicatie geleiden en het veld open houden voor werkelijke schepping. Dat de Aarde en haar bewoners open blijven staan voor werkelijke schepping en de volledige informatievoorziening rondom schepping.

Tijdens deze dag gaan we up-to-date werken om onze eigen bewustzijnsvelden in relatie tot Inner Earth en Agartha beter te leren kennen. We mogen verschillende kwaliteiten en dwarsverbanden gaan ervaren. Hoe voelt het wanneer de communicatielijnen van Inner Earth heel bewust door onze cellen heenstromen? Hoe kun de toegang tot de Aarde en haar kernkristal volledig van binnenuit worden ervaren. Welke impact heeft het om in gelijkwaardig contact te staan met de oorspronkelijke Inner Earth volkeren en Agarthianen?

Tijdens deze bijzondere, interdimensionale dag gaan we onze Inner Earth lichtlichamen aanraken, voelen. Het is een enorme groei in het vermogen om volledig aandachtig aanwezig te zijn. We gaan de bewuste ruimte ervaren waarbinnen de Agarthianen leven. Hier zijn ook ‘ruimteschepen’ die communiceren met de schil van de Aarde waarbinnen wij onszelf nu, tijdslijn-technisch, ervaren.
Op deze dag zullen we verschillende transmissies doen, een oefening, een bewuste ademhaling, en informatie uitwisselen zodat bovenstaande bewustzijnsvelden meer bewust gaan leven. De Inner Earth mag en kan directer communiceren vanuit jou. Jij bent de ingang van jouw Aarde-bewustzijn. Jij bent het vermogen om volledig op Aarde te zijn. We gaan de ruimte die Agartha 1 wordt genoemd heel bewust in onszelf in beweging brengen.

Het belooft een prachtige dag te worden. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.
De dag is op woensdag 18 oktober 2023. We beginnen om 10:30u en eindigen rond 17.15u. De inloop is vanaf 10:10u. De uitwisseling is 80 euro. Ik zal het adres kenbaar maken na opgave. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .

Een hele fijne dag toegewenst en wie weet, tot dan!

Love, Nanco Immanuel