Albion: Merlin’s Journey Into The Grail Codes of England

Lieve mensen, vanuit mijn passievolle hart wil ik aankondigen dat er een nieuw Zoom traject van 3 avonden komt over de codes van Engeland. Mijn liefde voor alles wat met de United Kingdom en Ireland te maken is oneindig. Het zijn voor mij diepe ‘Spirit-thuislanden’. Ik weet dat dit voor velen geldt, omdat deze landen een geheugen in zich dragen over het ‘Koninkrijk’ waar wij als heelheidswezens vandaan komen. In het veld is ons erfgoed nogsteeds aanwezig. En dit is precies wat Engeland is: Het veld, in de diepste essentie van het woord en als een alchemistische betekenis.
Tijdens deze intensive krijgt de innerlijke Engelse blauwdruk de volledige aandacht en erkenning. De codes van dit bijzondere land worden constant geupgrade, omdat het veld constant upgrade en wij steeds meer het vermogen hebben om de werkzaamheid van het veld te kunnen belichamen en begrijpen. Engeland, het land van sprookjes, verhalen, verbeeldingskracht, alchemistische poëzie en proza, mystiek, mysterie, knighthood, kastelen, steenformaties, mystieke natuurdomeinen, Avalon, graancirkels, eenhoorns, White Horses, Harry Potter, Tolkien (Lord of the Rings), Robin Hood, Beatrix Potter, the Beatles, en de centrale inlogcode om het veld van creatie heel secuur in te bouwen in je leven. Vanuit een precisie waarin alles gewoonweg klopt. Juist omdat het geheugen en de kracht zo ver reikt en inbed, is Engeland ook een centrumpunt geworden, een broednest voor schaduwallianties, belangengroeperingen en geheime organisaties waarin The City of London de wereldhoofdstad is voor het financiële model op deze planeet.
Engeland, wiens oorspronkelijke Keltische Spiritnaam “ALBION” is, is dus het inlogsysteem voor jouw aanwezigheid in het veld. Het vermogen om te zijn en te SCHEPPEN vanuit het veld. Vanuit de innerlijke kracht van wie we zijn/waar we vandaan komen (The Kingdom) kunnen bewegen zodat The Force ook in dit matrix-hologram volledig ervaren kan worden. Engeland is ons centrale bewustzijn om oneindig te kunnen groeien in veldhoederschap en wat dit betekent. Jouw bewuste aanwezigheid in het veld. Jouw afgestemdheid. Engeland is ons innerlijk vermogen om onze oorspronkelijke aanwezigheid in het Koninkrijk ook hier te kunnen ervaren. Om vanuit dit veld te communiceren. (The Round Table-vorming). Engeland is dat moederland waarin de moeder aanwezig is in-en-vanuit-het veld. Het planetaire ontvangen en ontwaken van ons ware koninkrijk.
Hierin zal het Merlin-bewustzijn in onszelf ook verder worden verdiept. Merlijn als jouw vermogen om jouw eigen volledige bewustzijn te zijn, recht te houden. De lijn van oorsprong in jezelf te volgen. De Merlijn is jouw volledige aanwezigheid in het veld. Merlijn is het samengevoegde bewustzijn tussen jouw mens zijn hier-en-nu en het vermogen om vol bewustzijn te hebben op de lijn waar je vandaan komt, vanuit de sterren en beyond. Merlijn is meesterschap over jouw lijn, jouw motivaties, jouw gevoelens, emoties, schaduwstukken. Het is de bibliotheek waarin je letterlijk de lijnen kunt volgen en uitzetten, erkennend dat jij de centrale bibliothecaris/caresse bent van jouw ziel, jouw ervaring. De Merlijn houdt het veld stevig zodat je recht kunt staan en daardoor ook de lijnen op Aarde kunt ervaren. (planetaire en galactische geschiedenis). Wanneer je daadwerkelijk jouw lijn kunt belichamen is het mogelijk om vanuit het oorspronkelijke veld te creëren, een creatie die volledig gevuld is met Great Spirit. In de alchemistische taal wordt dit ook wel de Graal genoemd. De Heilige Graal. De Graal is de aanwezigheid van JOU in begeestigde, bewuste creatie. Het oorspronkelijke trillingsgetal, het geheugen voor wat de Graal werkelijk is is gekoppeld aan de vortex van wat wij nu ervaren als Glastonbury.
Tijdens deze 3-voudige Zoom gaan we volop in op de oorspronkelijke-en-schaduwcodes van Engeland en hoe dit doorwerkt in ons dagelijkse voelen en ervaren. Ik zal heel bewust met jullie aan het werk gaan met upgrades en nieuwe codes. We gaan heel bewust werken met de formule van Stonehenge, de kosmische reikwijdte van ‘het zwaard Excalibur’, Avebury, Silbury Hill, Tintagel, Cornwall, de blauwdruk van London en de functie van de Engelse Royals (De zogenaamde Windsors), Glastonbury, het erfgoed van de Graal, de betekenis van de Ronde Tafel, Winchester, New Forest, Nottingham en Sherwood Forest (Robin Hood legendes), Sussex met de Seven Sister Cliffs, Canterbury, Cambridge, Norwich, York(shire), Lincoln Cathedral en Lindesfarne (Holy Island). Ook zal ik ingaan over hoe Graalcirkels worden gevormd en waarom juist grotendeels in het deelgebied Wiltshire. Tijdens de Zooms gaan we heel bewust, gericht voelen en ervaren in de diepte van het Albion-bewustzijn. De innerlijke Spirit van Engeland in jou voelen, ervaren en bekrachtigen. Moge het VELD heel bewust leven in jou. Via geleide meditaties/transmissies zal de Engelse bibliotheek, de Graal en de Ronde Tafel verder tot leven komen, vertaald naar waar we nu staan op Aarde.
Welkom in het creatieve moederland in jou. Welkom aan de Ronde Tafel, jouw levenskracht in het VELD. Welcome to Albion: to England.
Je bent mega welkom om deel te nemen en aanwezig te zijn in ons gezamenlijke krachtenveld.
De Zoom-avonden zullen op zondagavond 28, dinsdagavond 30 november 2021 en woensdag 1 december 2021 zijn. Alle avonden beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. Ik bied dit traject aan voor een speciale prijs van 40 euro per deelnemer. Het is ook mogelijk om dit bedrag in 2 of 3 delen te betalen. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname na afloop. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 40 euro.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank. Ik kijk enorm uit naar deze 3 avonden. Pure passie en diep voelen en ervaren. En het veld ZIJN en BEKRACHTIGEN. Welcome back to Albion.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuël