Alchemy of Caucasus: The Blueprint of Georgia

Hoi geliefde mensen, op 7 en 11 juli 2021 zal ik 2 Zooms geven over een fascinerend, mystiek en soms ook mysterieus deelgebied op planeet Aarde waar vrij weinig over bekend is: de Kaukasus! De eerste Zoom gaat over de blauwdruk van Georgië, de tweede over Armenië en haar Gouden Jerusalem codes. Je kunt deze beiden los volgen: Het is geen traject.

Tijdens deze 2 avonden zullen we de diepte ingaan met betrekking tot de kosmische alchemie van waar de Kaukasus voor staat. Tijdens de eerste avond gaan we volop in op de werkzaamheid en de blauwdruk van Georgië, de naamdrager en de frequentiezone van Saint George en de alchemie van de drakendoder.
Georgië is het land waar de oerwijsheid aanwezig is en de benodigdheden aanwezig zijn voor de doorgronding van de macht van de Alpha Draconians, die het menselijke energiesysteem en Terra Gaia hebben gehackt. Wat is er nodig om als individu en als groepsbewustzijn om de Alpha Draconis/Orion scripten te doorzien en heel bewust te overschrijven? Hoe kun je vanuit je volle liefdesbewustzijn terugshiften naar een wereld waarbinnen jij volledig één bent met het bewustzijn van de draken?
Georgië symboliseert een belangrijk vermogen in onszelf: Het samen laten vallen van wat-is en wat-niet-is, de paradox doorzien van het gemanifesteerde en het niet-gemanifesteerde. Hoe kan de realiteit waarbinnen ‘alles er al is’ inklikken in een realiteit waarbinnen jij dat niet ervaart? Hoe kun je de realiteit waarbinnen het humanoide bewustzijn al volledig zelfgerealiseerd is samen laten vallen met deze frequentiezone waarbinnen dat ogenschijnlijk niet lijkt te zijn? Georgië is het vermogen om het ene moment van jouw ontstaan van jouw creatie direct in jouw Aardse Hier-en-Nu ervaring te laten klikken.

Georgië staat symbool voor een diepe, innerlijke training van je bewustzijn om de Draconische imprinten te doorzien. Het losmaken van de mind-control programma’s door het volledige vermogen van het aanwezig zijn plus de macht van het overschrijven van je script ‘onder de knie te krijgen’. De vlag van Georgië is wit met een rood kruis, en in alle 4 de delen van de vlag is ook nog een micro rood kruis aanwezig. Dus 1 groot rood kruis en 4 kleine rode kruizen. We gaan tijdens de Zoom bewustzijn afreizen naar de resonantie waarbinnen deze realiteit bestaat en wat daar achter aanwezig is. Georgië is het inklikken in de oorspronkelijke geestelijke betekenis van de Sint Joris en de draak betekenis dan zoveel verder gaat dan de christelijke referenties en tradities. Hoe ver reikt Georgië? We gaan het heel diep voelen en ervaren vanavond. Georgië mag heel diep gevoeld worden. De nadruk ligt vanavond ook extra op het voelen en ervaren, ondersteund door uitgerekte kosmische kennis.
Tijdens de avond gaan we in co-creatie samenzijn met een aantal van de Georgische Moeder Aarde krachtplekken zoals: De hoofdstad Tblisi, Kazbegi Mountains, Vardzia en de alchemie van de Zwarte Zee. Waar staat de Zwarte Zee voor?
Moge het vanuit deze ervaring relatief onbekende Georgië en haar formule je verrassen, terwijl je beseft dat jouw oer-bewustzijn deze frequentiezone door en door herkent. Het is een zeer bekende ervaring, sinds jij tenslotte al volledig zelfgerealiseerd en vrij bent: Het dient gewoon even te klikken. 🙂

Het wordt een prachtige, zeer diepgaande avond. Deze Zoom is op woensdagavond 7 juli (de 7-7 code). We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:25u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn: Dan is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro. Iedere live-deelnemer krijgt de opname.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na je opgave zal ik je zsm een praktische mail toesturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet tot de 7e.

With love, Nanco Immanuël