Alchemy of Caucasus: The Golden Jerusalem Code of Armenia

Deze Zoom gaat over de blauwdruk van Armenië, een verborgen diamantje in de Kaukasus wiens reikwijdte en formule verder reikt dan we denken. Het is een krachtenveld binnenin onszelf, en binnen de Galactic Alliantie die veel meer aandacht en erkenning verdient. We zullen een verdiepingsslag ingaan in het bewuste samenzijn met de Ra’s (de El Ra beings vanuit de Pleiaden) om de formule van Armenië te optimaliseren binnenin onszelf.
Dit zogenaamde kleine landje is namelijk één van de 4 centrale sleuteldragers van de Oude Stad van Jerusalem, en daardoor als een toegang tot de ‘kluis’ van het Gouden Jerusalem grid. De volledige realisatie van de Gouden Jerusalem formule staat symbool voor zelfrealisatie en de belichaming van de onbevlekte ontvangenis op Aarde, wat de kracht is voor volledige vrijheid van het humanoide ras.
Deze avond is een onderdeel van 2 avonden over de Kaukasus: De Zooms zijn gewoon los te volgen. Het is geen traject.
Hierin zullen we dieper ingaan op de rol van het mystieke Kaukasus-gebied en tijdens deze avond zal de blauwdruk van Armenië centraal staan.

Armenië draagt een grootse, microkosmische geschiedenis in zich die nu alle aandacht verdient. Armenië is namelijk de codedrager van het diepste humanoide bewustzijn en hoe de mensheid zijn/haar Gouden Jerusalem tools en kwaliteiten tot ontwikkeling laat komen om deze matrix-kluis te kraken. Hoe gaat de mensheid vereenigen door de belichaming van het geheugen van het eenheidsveld? Hoe gaat de mensheid zijn eigen weg volgen door de belichaming van de life force, en zichzelf wapenen zodat er niet meer geknoeid kan worden met het script? Hoe gaat de mensheid het innerlijke en gezamenlijke veld waterdicht maken zodat er niks meer tussen ons kan komen? Armenië is het bewustzijn waarbinnen het humanoide veld de balans herstelt tussen deuren openen en grenzen stellen, het vermogen om definitief deuren te sluiten. Armenië is het ontmoetingspunt van deze alchemistische kwaliteiten.
Armenië is dus één van de 4 kwartieren binnen de Oude Stad van Jerusalem. Hoe gaat de mensheid individueel en gezamenlijk de Gouden Jerusalem in werking zetten? Hoe communiceren we het met onszelf en elkaar, zodat het menselijke veld kan groeien in het Gouden Jerusalem besef? Hoe kan het quantumveld hierin volledig gevoeld en geleefd worden? Armenië is de bewuste expansie van het Gouden Jerusalem veld, een collectief ontwaken van deze onbevlekte kracht in het DNA. Het herstel van de menselijke herinnering en het vermogen om het toe te passen.
Armenië is één van die mystieke orthodoxe landen die kennis heeft over het ontstaan van het christusbewustzijn en een sleuteldrager zodat het humanoide ras in dit bewustzijn kan zijn en kan navigeren.

Tijdens deze avond gaan we op verschillende wijzen ervaren wat Armenië is en welke verborgen wijsheid aanwezig is in deze frequentiezone van ervaring. Wat is het Armeense kwartier binnenin onszelf? Hoe liggen de lijnen tussen Israël en Armenië? En wat is er gaande tussen Turkije en Armenië? Hoe werken die verhoudingen en hoe kan het communiceren van deze formule ons menselijke levensveld verder herstellen?
Mount Ararat ligt in het Turkse/Armeense grensgebied. Hoe ligt de verhouding hier?

Tijdens deze avond gaan we vanuit diepe stilte de Gouden Jerusalem formule van Armenië, binnenin onszelf erkennen, zodat we zelf weer bewust aanwezig kunnen zijn in deze informatie-voorziening. Het zijn innerlijke krachtenvelden die ons toebehoren. Ook zal er kort worden ingegaan op verschillende krachtplekken zoals de hoofdstad Jerevan, de Garni Tempel, de Kathedraal van Etchmiadzin, het Khor Virap klooster en haar ingangen in Mount Ararat.

Ook zal ik kort ingaan op het verband tussen Georgië en Armenië en waarom ik deze 2 avonden kort elkaar geef. It is all consciously connected.
Moge deze inheemse formule weer heel bewust in ons zijn. En moge we ons laten verrassen door de frequentiezones die niet heel bekend lijken te zijn. En dat juist de plekken die buiten ons gezichtsveld worden gehouden de formule vormen voor de bewuste liberation van het menselijke bewustzijn, en nog zoveel meer…

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom-avond is op zondag 11 juli 2021. We beginnen om 19:00 en eindigen rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet tot dan.
Much love, Nanco Immanuël