Alliance Zoom: The New Israel Codes

Dag lieve mensen,

Op vrijdagavond 29 april 2022 geef ik een nog een allerlaatste Zoom voor m’n vakantie. Het is een extra Zoom over de blauwdruk van Israël, met nieuwe bewustzijnsvelden en codes die aangeraakt mogen worden.
Israël is de codenaam voor de zelfrealisatie van de mens. Het is het innerlijke trillingsveld waarin alle informatie weer beschikbaar is. Alle bewustzijnsvelden zijn in jou. Het is een volledige doorstroming en toevoer van frequentievelden tussen ons, planeet Aarde en het centrum van onze Melkweg. Israël is het intergalactische project waarin Planeet Aarde en haar bewoners weer bewust aanwezig is in het oneindige veld, het ongelimiteerde bewustzijn. Israël is de formule waarin de mensheid meester is over het doolhof. We hebben onze weg gevonden recht door de mist, in eenheid met de Zon. Israël is de matrix-exit.
De centrale database waarin we weer kunnen voelen, ervaren en weten wat onze Galaxie IS, en wat de Galactic Alignment is leeft in ons en is tevens aanwezig in de trillingsvelden van de Sea of Galilee. De Sea of Galilee is het vermogen om van binnenuit in te klikken in het ontstaan, de blauwdruk, de functie van onze Melkweg. In deze ingang betreedt je de oorspronkelijke spiraal, de oorspronkelijke beweging van de oneindige, en de trilling waarin alles ‘wederkeert’ naar huis, naar de oer-staat van het bewustzijn. Het is de stilte van de storm, en het veld wat juist de storm in werking zet. Rembrandt van Rijn doet hier een verwijzing naar in zijn 1633 schilderij ‘The Storm On the Sea of Galilee’. Hoe loopt deze storm samen met de storm der stormen? Wat wist Rembrandt? En hoe loopt dit samen met alles wat er de komende tijd komen gaat op Aarde?
Tijdens deze reis gaan we wat belangrijke dingen ontdekken in onszelf en zullen we naar een belangrijk punt gaan waarin de matrix-creatoren via het Jezus-Christus programma deze beweging van de Melkweg heeft gehackt. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat de Sea of Galilee het vermogen is om ‘opgenomen’ te worden in het innerlijke veld van wat is. Het is een ascensietrilling, waarin alles precies inklikt in elkaar. De programma’s via het Jezus fantoom hebben hier een andere draai aan gegeven waarin we eigenlijk is een vacuum worden gezogen. Het is een epicentrum voor een zuigende kracht die je als wezen, als ziel, als mens kan ervaren. We gaan deze zuigende kracht blootleggen en de oorspronkelijke code van Galilee aanraken. Hierin reizen we af naar de ‘Witte Tempel’, ofwel de Grote Synagoge in Capernaum en de Tempel van de 12 apostelen in Capernaum. Dit zijn zeer belangrijke pionnen/pilaren in zuigkracht/de creatie van een tunnel van licht, die is ingevoegd in het onbewuste holografische brein van de mens, planeet Aarde en het Archontische domein van Orion, waar de ‘destructieve astrale projecties’ naartoe worden geleid.
Tijdens deze Zoom gaan we een balans in tussen voelen, meditatie en kennisuitwisseling, waarin de nadruk ligt op het ervaren en het bewust in werking zetten van de oorspronkelijke code in onszelf.
Deze Zoom begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:50 uur. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
Een prachtige week toegewenst.
With love, Nanco Immanuël