Altai Meditation

Dag lieve mensen,

Op vrijdagochtend 16 september 2022 geef ik een extra bekrachtigingsmeditatie waarin de Altai (Rusland/Mongolië) centraal staat. Binnen mijn waarneming is dit het de meest gecentreerde blauwdruk op Aarde. Dit betekent dat The Force hier het meest uitgelijnd is. Het veld zo open dat het de mogelijkheid geeft om direct achter de matrix te ervaren dat je nogsteeds in de oorspronkelijke wereld bent. Tijdens deze Zoom gaan we de Altai op een nieuwe wijze ervaren. Wat is de Altai in onszelf en hoe kunnen we heel bewust leven in deze allesomvattende reikwijdte?
Dit is weer een Zoom die volledig gaat om resonantie. Altai is een open uitnodiging om jezelf even volledig te blinddoeken en volledig terug te shiften naar al-dat-is, al-wat was en al-wat-ooit-zal zijn. Ik heb besloten om er daarom niet teveel tekst aan te geven.
Deze meditatie is een power booster. De functie is om de innerlijke werelden naar een next level van openheid en transparantie te laten gaan. Jezelf volledig zijn en ‘dragen’.
Je bent van harte welkom.
De Zoom is van 11:00u tot 12:30 uur op vrijdag 16 september 2022. De uitwisseling is 6,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 6,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël