Amstel: The Dutch Star Formula

Dag lieve mensen,

Op zondag 16 juli 2023 geef ik een dag met een kortere ochtend-en-avond workshop via zoom. Dit jaar staat in het teken van de oorsprong van water. Water, dat bewustzijn in ons waarbinnen we vanuit ons ontstaanspunt alle dots met elkaar connecten. Het is de verbinding die het mogelijk maakt dat oorspronkelijke informatie behouden kan blijven. Water is het behoud van Bron. Het is het oneindige groeiende gevoel dat alles daadwerkelijk één is. In de ochtend zullen we weer verdergaan met de essentie van Nederland-Waterland. De blauwdruk waarin we de oer-watercodes in onszelf aanraken en ten diepste ontwaken! Tijdens deze ochtendzoom zullen we met de bewustzijns/communicatievelden van de Amstel werken. Een prachtige naam: De Amstel. Een zeer centrale en vitale water-krachtlijn in Amsterdam en omstreken! Binnen de simulatie weten ze natuurlijk ook dat het een vitale betekenis heeft, waardoor ze de waterfrequentie hebben vertaald en afgeleid naar een populair biersoort.
De alchemistische betekenis van de Amsterdam-Rotterdam lijn, de krachtenvelden, mogen dit jaar veel meer in het bewustzijn zijn. Hoe is de Amsterdam-Rotterdam lijn gecodeerd? Welke informatievelden zijn dit eigenlijk in onszelf? Eerder dit jaar zijn er al verschillende workshops via Zoom geweest over de regio Amsterdam en Rotterdam, en hoe dit het hoofdmeridiaan-lijn is binnen de Nederlandse blauwdruk. Het is de stevigheid van de rode graat, de ruggegraat van wat we hier in Nederland ZIJN en wat we werkelijk hier komen doen. Wat wenst er werkelijk gecommuniceerd en bewogen te worden? In de ochtend gaat het over Amsterdam-Amstelland, in de avond is er een nieuwe workshop-zoom over de regio Rotterdam en haar drukpunten.

Deze Zoom zal gaan over de werkzaamheid van de Amstel. Wat is de reikwijdte van de watercodes van de Amstel? We gaan het hier hebben over de verhouding tussen Amsterdam en Amstelveen.
De Amstel is dat bewustzijn in onszelf waarbinnen we de zijnskracht van water kunnen ervaren. Het werkelijk vervloeien met water, de zijnskracht helemaal in onszelf voelen. De Amstel is het geheugen van de sterrenkennis/sterrenwijsheid rondom water. Wat weten oorspronkelijke wezens over de werkzaamheid van water? Tegelijkertijd is de Amstel de groei van sterrenkennis. Hoe kunnen wezens hun sterrenstof kristalliseren, geleiden en materialiseren in deze werkelijkheid? De ster staat symbool voor het simultane moment waarin jij hier-en-nu volledig ervaart hoe jij bent ontstaan. Hoe ben jij als Bron ontstaan, geboren? Hoe ben jij vanuit volledig bewustzijn opgebouwd? De Amstel is waar jouw bewustzijn hier-en-nu synchroon loopt met het oerveld waarin er volledig bewustzijn is hoe jij bent ontstaan en bent opgebouwd vanuit sterrenstof, waardoor het werkelijke wezen beseft en ervaart hier volledig te zijn. Het is de bewuste opbouw van een doorleeft, aanwezig NU moment, precies zoals het is. Je zou het de 3-in-1 kunnen noemen. Oorsprong en jouw aanwezigheid hier-en-nu vallen samen, zijn één. Jij vervloeid met je oorspronkelijke wezen, heel bewust. Dit natuurlijke proces van jouw bewuste heelheid is als het werkelijk aanwezig zijn in jouw tijdslijn.
Deze 3-in-1 realiteit komt terug in de vlag van Amstelveen, die erg lijkt op die van Amsterdam. In de vlag van Amstelveen verhouden 3 witte Andreas-kruizen zich tot een 1 Andreas-kruis. Amstelveen is het innerlijke aankomstpunt, de innesteling van deze Zijns-aanwezigheid. Amstelveen is waar de betekenis van Amsterdam manifest wordt in de materie. Amstelveen en Amsterdam vormen natuurlijk ook het gebied ‘Groot Amsterdam’.
Tijdens deze workshop via Zoom gaan we heel bewust de blauwdrukken van Amsterdam en Amstelveen in onszelf op AAN zetten. Nogmaals: Het gaat hierin niet om de externe plaatjes, het gaat om de innerlijke codes, de innerlijke alchemie.
We gaan opnieuw de blauwdruk van Noord-Holland (veldhoederschap m.b.t. wat Nederland eigenlijk IS en betekent). Door middel van transmissies/meditaties, informatie-uitwisseling en bekrachtiging zullen we deze informatievoorziening diep van binnenuit gaan ervaren. Moge er weer nieuwe helderheid en feeling ontstaan met wat jij hier eigenlijk komt doen! Ik kijk er erg naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Deze Zoom is op zondagochtend 16 juli 2023. De zoom is van 10:10u t/m 12:30u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël