Andromeda Chained to the Rocks

Datum: Donderdagavond 20 mei 2021

Lieve mensen, op deze avond geef ik een extra Zoom over één van de grote schatten van Nederland: Een formule waar een zeer krachtige informatie-database aanwezig is over de blauwdruk van Nederland. Het is een instrument dat de Nachtwacht extra verdiept en bekrachtigd. Het is een krachtgenerator. Een uitlijning an sich. Het betreft het meesterwerk van Rembrandt: Andromeda Chained to the Rocks (Andromeda aan de rots geketend).

Ik heb dit schilderij in vorige Zooms al regelmatig aangestipt en nu is de tijd om de kerncode, het beginpunt van het geheel helemaal mee te gaan nemen. Wat bedoelde Rembrandt met Andromeda Aan de Rots geketend en welke impact heeft het op ons bewustzijn?

Tijdens deze avond werken we vanuit onze essentie samen met het krachtenveld/geheugen van de Rohan-samenleving, een oorspronkelijke Andromedaanse civilisatie, die de functie heeft om het Andromedaanse communicatiesysteem weer aan de klikken op het planetaire Aards humanoide bewustzijn. De Andromeda-galaxie heeft een unieke functie in relatie tot ons bewustzijn en deze Melkweg. Dit bewustzijn heeft de functie om de mens eraan te helpen herinneren dat ze volledig buiten dit hologram dienen te positioneren, als waarnemers. Hierdoor kunnen we deze schepping volledig van binnenuit overzien/doorzien en los te kunnen koppelen van alle gemaakt constructies. Tijdens deze avond zullen we in-en-uitzoomen op de waarde van Andromeda. De verschillende Andromedaanse samenlevingen die met de mensheid mee-navigeren zijn van een ongekende intelligentie. We gaan dus kennismaken met de Rohan, die ons ondersteunt om ‘in te klikken’ in deze frequentiezone. We gaan Rembrandt’s schilderij uit 1630 uitlezen en het ware krachtsymbool in werking zetten. De Nachtwacht en Andromeda als één geheel in elkaar laten klikken. Ook gaan we het nog veel dieper hebben over waarom het schilderij aanwezig is in het Mauritshuis, naast het Binnenhof in Den Haag. En wat gebeurt er binnenin onszelf wanneer we weer heel bewust in de Andromedaanse levensspiraal aanwezig zijn? Wat gebeurt er dan met ons gevoel en informatie-voorziening?
Naast dit zullen we wat extra Nederlands gridwerk doen om deze ‘natie’, deze frequentiezone van ervaring, heel bewust te ervaren in wat-het-is. Er gaat een enorme uitlijning plaatsvinden met het inkliksysteem van de Rohan en het Andromedaanse communicatienetwerk. Het wordt een zeer extatische avond.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn.
De Zoom is op donderdagavond 20 mei 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:15 uur. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Ook voor degenen die niet live aanwezig kunnen zijn is de uitwisseling 13 euro. Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet, tot gauw!
Love, Nanco Immanuël