Angkor Wat: The 2023 Blueprint

Hallo lieve mensen, de frequentiezone van 2023 staat klaar. In 2023 opent de oorspronkelijke blauwdruk van het water zich in onszelf. Dit reikt verder dan de fragmenten van wat we voelen en weten mbt water. De oorspronkelijke codes die de gehele database/het gehele scheppingsverhaal van het water blootleggen. Vanuit het oer, wat is het water en hoe is het ‘gecodeerd’ in onszelf en op planetair, galactische en kosmische schaal? Hoe werken de talloze gelaagdheden van het water in ons lichaam, en op onze planeet? Hoe is het water op Planeet Aarde ontstaan en hoe hebben verschillende buitenaardse creatoren water-bibliotheken ‘verplaatst’ naar het hologram van de Aarde? Wat is de oergeschiedenis van het water?
2023 is de trilling van de innerlijke water-bibliotheek. Het ontstaan van water. Jij bent de container van water en haar oorspronkelijke informatie-voorziening.
Er is een specifiek drukpunt waar de innerlijke ‘inlogcode’ aanwezig is rondom het lichaamsbewustzijn en het water. Het vermogen om de oorspronkelijke geheugen van het water in je fysieke frequentievelden te kunnen containen. Dit ‘verloren’ geheugen is opgeslagen in het grootste tempelcomplex op Aarde: Angkor Wat in Cambodia.
Angkor Wat is de innerlijke stabielhouder, de innerlijke aandacht en lichaamsbewustzijn wat nodig is om de creatie van de water-bibliotheek heel bewust in jezelf te containen. Tijdens deze Zoom zal ik op verschillende lagen ingaan wat de functie is van Angkor Wat. Deze hindoeïstische/boeddhistische tempel heeft een ongekende reikwijdte, en wordt binnen het matrix-model streng bewaakt door de schaduwgroeperingen van Alpha Draconis om controle te houden over de informatievoorziening van het water. Angkor Wat is tevens ook het geheugen wat Alpha Draconis, de sterrenconstellatie eigenlijk is, voordat het een grootschalige machts-empire werd.
Angkor Wat is de rode draad van de 2023 blauwdruk. Het gaat het hier niet persé om de fysieke tempel, maar om de frequentiezone in onszelf en binnen de vele dimensies van ons bestaan.
Tijdens deze Zoom zullen we heel bewust gaan werken met de oer-codes achter Angkor Wat en zullen we onszelf installeren in onze eigen 2023 bibliotheek. We gaan een prachtige blauwdruk creatie en bekrachtiging doen waarin jij zelf de lijnen uitzet voor 2023. Jij bent de Bron van de betekenis, de Bron van de beweging.
Daarnaast zal ik ook dieper ingaan op het herinitiëren van de innerlijke watervoorziening. De innerlijke kristallisering van het water. Hoe de water-kristallen heel bewust in jezelf te voelen/zien/ervaren, en in harmonie brengen? Wat zijn de water-kristallen in je bloed, in je cellen, in je DNA?
Ook zal ik ingaan op Nederland als waterland. Hierin zal ik de blauwdrukken meenemen van de Rijn, het Amsterdam-Rijnkanaal, de Maas en de Waal. Wat hebben deze rivieren en het kanaal ons te vertellen? Wat wenst er werkelijk gecommuniceerd te worden? Wat is de impact in onszelf wanneer de oorspronkelijke ontstaan van het water vrijkomt en wordt gecommuniceerd? Welke ervaringsmogelijkheden zijn er dan?
We gaan een paar stevige bekrachtigingen doen in meditatie/afstemming/transmissie en communicatie om de 2023 blauwdruk nu al, op 3 januari 2023 heel bewust in eigen ‘beheer’ te nemen. Het volledig vanuit jouw oorsprong te laten zijn en te laten ontstaan.
Je bent van harte welkom om deel te nemen en deze afstemming heel bewust neer te zetten.
De Zoom is op dinsdagochtend 3 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 13,23 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13,23 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël