Antarctica Part III: The Arc Rewritten

Als eerste de aankondiging dat er op 2 februari 2021 nog een derde deel gaat komen van Antarctica. Gisteren zijn we gigantisch de diepte ingegaan en de informatie die vrijkomt dient nog meer uitgediept en bekrachtigd te worden.
Tijdens Antarctica, deel 3, gaan we verder op de weg die we zijn ingeslagen. We gaan in hoe de Niburuanen hun codex verplaatst hebben naar de Aarde, met alle oorzaken en gevolgen van dien. Hoe ziet de codex eruit? Hoe ziet het ‘ruimteschip’ er uit? Waar zitten we eigenlijk in? De Bijbel en talloze geschriften spreken over een Arc. Alleen is de Arc iets totaal anders dan we geprogrammeerd zijn om te geloven dat het is. Hoe werkt deze technologisch, hoog-geavanceerde realiteit? Wanneer je deze Arc betreedt, hoe werkt het? Hoe ziet het eruit? Hoe geavanceerd is het? Wat is er met ons en Moeder Aarde gebeurd? Hoe werkt het multidimensionale, 13-gelaagde broedprogramma? Hoe ligt de relatie tussen Antarctica en de Inner Earth? Waarom mogen piloten niet boven de Polen en de poolgebieden vliegen? Wat is de Zuidpool? Wat kom je tegen als je bv met een ‘schip’ naar Antarctica zou gaan, aan zou meren en het gehele continent zou gaan onderzoeken? Wat wordt er geheim gehouden en welke invloed heeft dit op ons alledaagse bewustzijn? En hoe kun je door het opgewekte krachtenveld heen bewegen in je lichaam, dat o.a. in Antarctica is gecentered? Hoe liggen de verhoudingen met Atlantis en Sumer? Hoe kunnen we het oorspronkelijke script van de Aarde weer opnieuw honoreren en initiĆ«ren?We gaan verder afstemmen op de Soemerische kleitabletten en hun intergalactische achtergrond. Wat betekenen ze nu werkelijk en welke invloed heeft het op ons als mensheid? In meditatie gaan we dus het volgende stadium in van Antarctica, de planetaire bibliotheek van hoe de Aarde en de mensheid betrokken zijn geraakt bij een interplanetaire loop, een verandering van de blauwdruk van de planeet. We gaan ons hart, onze essentie hierin verder bekrachtigen. De volgende laag, de volgende ingang, zal aangezet worden.

De Zoom zal gehouden worden op dinsdagavond 2 februari 2021 om 18:50u en duurt tot 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:40u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Voor opgave: galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie. Je kunt eventueel ook de opname aanvragen, mocht je niet live deel willen/kunnen nemen. Je kunt eventueel ook nog de opnames van deel 1 en 2 nog aanvragen, voor wanneer je deel 3 wilt volgen.