Anubis: Resurrecting the Chamber of Death

Dag lieve mensen,

Op woensdagochtend 10 april 2024 geef ik een nieuwe Zoom-workshop die in het teken staat van Atlantis, Egypte en de alchemistische werkzaamheden van ANUBIS. Anubis staat o.a. bekend als één van de ‘Goden’ van het Oude Egypte: Een als een jakhals uitziende God. Hij staat ook bekend als de ‘wachter van de Dodenkamer’, de God van balseming, begrafenissen en beschermer binnen de onderwereld.
Tijdens deze Zoom gaan we de Galactische archieven van Anubis heropenen. Dit is een bewuste reis naar de innerlijke bandbreedte waar Anubis IS, bekend staat, en waar er wezenscommunicatie plaats kan vinden.

Vele Atlantische en Egyptische wezens waren vertegenwoordigers van wetmatigheden an sich. De bouwers en aanleggers van bandbreedtes van bewustzijn binnen de matrix of door de matrixen heen.
Vaak is er een dun lijntje in de verschillende belangen van deze afgezanten. Een dun lijntje tussen het openen van oorspronkelijke vrijheid en het juist initiëren van een onzichtbare gevangenis.
Anubis zou je eigenlijk kunnen zien als dat veld binnenin jezelf waarbinnen jij de volledige toegang bent tot de relatie met de Annunaki. Anubis is dat bewustzijn van de oorspronkelijke Annunaki die reist door de verschillende vallen van de Annunaki civilisaties in relatie tot de mens. Ook de Annunaki is bezig om volledig inzicht te vergaren over wat er is gebeurd binnen hun civilisaties. En welke impact heeft dit gehad op de psychologische vorming van het bewuste/onbewuste, ook in de mens?

Anubis heeft toegang tot alle verstrikkingen/vervloeiingen die hebben plaatsgevonden in de Geest. De vervloeiingen waarbinnen de wezenlijke kern-alchemie niet door kan stromen, of letterlijk in de tijdelijkheid is ‘gestorven’. Anubis is een record-keeper van de dood. Een bewustzijn dat de reikwijdte kent van de dood, en ook de meest hoog-frequente manipulatiegrids die er zijn aangelegd. Manipulaties die als een web fungeren en eigenlijk de bandbreedte zijn van de ‘dood-ervaring’.
Anubis is de doorgang waarin we vanuit het hart de hersenen ingaan om te kunnen ervaren hoe de dood werkt en hoe de dood eigenlijk wordt gedroomd en zich daardoor in die dimensies manifesteert als ‘werkelijkheid’. Anubis is een aanraking van het ‘onsterfelijke’ binnen het dodenrijk.

Het Anubis bewustzijn is een zeer grote, primaire basiskracht in ieder levend wezen. Een vulkaankracht om vanuit zachtheid en zeer vitale gerichtheid de dood-informatie te doorzien/herzien. Het wijzigen van de code binnen de matrix waarbinnen dood als werkelijkheid wordt ervaren.
Het Anubis veld wenst tijdens deze Zoom veel te laten zien en voelen. Hoe liggen de lijntjes? Wie is Anubis in jou? Wat gebeurt er wanneer je reist binnenin Anubis? Wat zijn de mogelijkheden van het Anubis-bewustzijn, en waar liggen de mogelijke ‘valkuilen’. Waar dient het Anubis-veld altijd rekening mee te houden? Anubis heeft altijd te maken met de temptations van de gevallen tak van de Annunaki, die het Anubis-veld misbruiken om de dood als systeem kracht bij te zetten. Dit is een zeer krachtig ritueel die we natuurlijk dagelijks om ons heen geprojecteerd krijgen: De vele mensen die sterven binnen de dimensies van oorlogsbewustzijn.
Anubis wenst bloot te leggen hoe de mens en de Annunaki weer terug kunnen keren naar de volledige samenwerking die nodig is om het eenheidsbewustzijn, zoals het is, werkelijk hier op Aarde te kunnen leven. Anubis kent alle lagen van wantrouwen, beschadiging, misbruik m.b.t. vertrouwen. Het kent het meest kwetsbare, precaire. Hierdoor is het belangrijk om terug te keren naar het werkelijke voelen van het innerlijke Anubis communicatieveld.

Tijdens deze interdimensionale reis in jezelf gaan we de Archieven van Anubis inzien, de relatie met jouw hele wezen, met Atlantis, Egypte, het ‘ontstaan’ van het oorspronkelijke eenheidsveld, en de verschillende belangen tussen het mens-zijn en de Annunaki civilisaties. Er mag in nieuwe dieptes gevoeld en ervaren worden, in vrijheid.
Het Anubis-bewustzijn mag vanuit zijn kern in beweging komen. De blauwdruk van de jakhals in jou leeft!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagochtend 10 april 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël