Bekrachtiging Nederlandse Blauwdruk: Dordrecht/Zuid Holland Meditatie

Lieve mensen, dit is een extra Nederlandse blauwdruk ZOOM, power booster meditatie waarin het meridiaanpunt Dordrecht heel bewust AAN wordt gezet. Ik heb Dordrecht al een aantal keren kort aangestipt in andere Zooms, maar voel dat Dordrecht even volledig apart genomen mag worden ter verhelderingen en ter bekrachtiging. Wat is het resonantieveld in onszelf? Tijdens de Zoom zal de formule Zuid-Holland-Dordrecht heel bewust, vanuit vernieuwing in beweging worden gebracht.
Deze Zoom is puur op resonantie. Ik heb besloten verder geen tekst te schrijven.
De empowerment/booster meditatie is op vrijdag 7 oktober 2022. We beginnen om 10.00u en eindigen om 11:15u. Ik vraag voor deze Zoom een vrijwillige bijdrage. Deze Zoom is voor iedereen te volgen.
Gegevens: Password is: 565359 . De link is: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09 
Na afloop zal ik de downloadlink een week lang op deze pagina plaatsen, en tevens ook in het Telegram Forum en het Telegram Kanaal. Het is voor iedereen te downloaden. Ik zal het niet naar iedereen persoonlijk opsturen via de mail.
Wil je deelnemen? Laat het aub even weten via het Telegram forum of via galacticheartcentre@yahoo.com . Vrijwillige bijdrages kunnen overgemaakt worden naar NL19 INGB 0701 6631 46 tav NAB Nieling. Hartelijk dank.
Een fijne dag toegewenst en wie weet, tot dan.

Much love, Nanco Immanuel

Dag lieve mensen, dit is de weblink voor de Dordrecht Zoom opname. Deze is voor iedereen te downloaden tot vrijdagochtend 14 oktober 2022.
https://we.tl/t-XlzKYuRvd9