Bekrachtigings-Transmissie: Ter Apel/Spreidingswet Blauwdruk

Lieve mensen, bij deze stuur een aankondiging met een korte tekst. Ik kies er bewust voor om de tekst kort te houden, omdat het puur op resonantie gaat.
Zondagochtend 21 januari 2024 geef ik nog één gratis bekrachtigings-transmissie/meditatie om het informatiepakketje/drukpunt Ter Apel, Groningen uit te pakken.
Wat er in Ter Apel gebeurd met de vluchtelingen/asielzoekers ‘crisis’ is een voorgeprogrammeerde realiteit waar veel communicatieve informatiepakketjes in verwerkt zitten. Ter Apel hoedt de blauwdruk van het experiment dat gaande is en die zich uit via de dwangwet/spreidingswet. Waar wordt er geknoeid en nieuwe pogingen tot inbraak gedaan in het hypergevoelige systeem van wezens m.b.t het open hart en basisveiligheid? Wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd via de spreidingswet? How is it all connected?
Een belangrijk facet van gebeurtenissen op Lyra wordt uitgewerkt via het veld dat wij hier waarnemen als Ter Apel. Wat wordt er gecommuniceerd?
Het krachtenveld met haar unieke lichtcontouren wenst in beweging te komen. Er mag een verandering plaatsvinden in het energiepatroon. Er mag vol bewustzijn op komen om de verandering te zijn in deze tak van Agenda 2030.
We gaan heel bewust het alchemistisch hart in onszelf openen van Ter Apel en Provincie Groningen.
Via een gerichte meditatie/transmissie/bekrachting mag er een energiepatroon ‘gekeerd worden’.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze meditatie wordt opgenomen en zal een week lang te downloaden zijn via het Telegram Forum, het Telegram Kanaal, de Facebook Community en op deze pagina. Ik zal het bestand dus niet persoonlijk via de mail doorsturen. Mocht je deze meditatie door willen sturen naar eventuele geinteresseerden, dan is dat helemaal prima.
De meditatie/transmissie is op zondagochtend 21 januari 2024.
We beginnen om 10.10u en eindigen rond 11:20 uur.
De De link is: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09 

Deze meditatie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage zal enorm gewaardeerd worden. Dit kan overgemaakt worden op rekening nummer: NL84 KNAB 0514485035 tav N. Nieling, onder de titel: Ter Apel .
Mocht je je willen opgeven, laat het even weten via het forum of via galacticheartcentre@yahoo.com

Hartelijk dank voor het lezen en wie weet, tot dan.

Warme groetjes, Nanco Immanuël