Belgian Blueprint: The Brussels Formula

Dag lieve mensen,

Op donderochtend 3 november 2022 geef ik weer een verdiepende Zoom over de Belgische blauwdruk, waarin ik dit keer uitgebreid en in detail inga op de informatievoorziening van Brussel. De hoofdstad van België en Europa. Brussel is een formule en een belangrijke richtingbepaler m.b.t. welke kant we als mensheid op bewegen. Het is de samenkomst en breuklijn van tijdslijnen.
De Belgische blauwdruk is een archief, een reikwijdte die ons helemaal terugzet in de toon/frequentie van onze geboorte, het geboortekanaal. Kunnen we ons geboortekanaal helemaal vrijmaken? En wat zit er tussen oorspronkelijke geboorte en onze geboorte van hier? Wat is er aanwezig in de blinde vlek waarin we ‘meestal’ niks meer weten van onze geboorte en hoe we hier als bewustzijnswezens zijn gekomen? België is de doorgang door het geboortekanaal en het web van (belangen)verstrengelen waarin het geheugen van ons geboortekanaal niet doorstroomt door het fysieke en emotionele bewustzijn. Één nanoseconde ‘naast’ je oorspronkelijke geboorteveld, in afwezigheid, is het al om op alternatieve geboortekanalen aangesloten te worden, waarin de realiteiten er totaal anders uitzien. In deze realiteiten dragen de 13 lagen van de menselijke ziel een totaal ander bewustzijn. Het is virusgevoelig en hierin leeft de mens niet in het oorspronkelijke evenbeeld, maar in de lagen van hoe het wordt gezien en daardoor zichzelf ziet. De lens wordt niet als heel ervaren. België is de geleider om het creatievermogen van ons eigen geboortekanaal te herstellen, waardoor we weer vrij zijn om te ervaren wat er geboren gaat worden en wat niet meer (via jouw veld).
In essentie zijn wij aanwezig in ons oorspronkelijke geboortekanaal. Onze lijn staat recht waardoor alle informatie en gevoelens m.b.t. geboorte door kunnen stromen. De wetmatigheden, de kracht en de liefde van geboorte zijn aanwezig. In deze geboorte is er een onderscheid dat gemaakt kan worden tussen jouw werkelijke geboorte en geboorte geven aan één van de vele aannames, programma’s en agenda’s. Het centrumpunt en hoofdmeridiaanpunt m.b.t. het geboorteweb is de Belgische hoofdstad Brussel. Brussel is de formule van een intact geboortekanaal en het ‘tegen-gewicht’ waarin alles uit de kast wordt getrokken zodat de mensheid alternatieve geboortes blijft ervaren en dragen. Dit is het web van afleidingen. Brussel is ook wel het grote, oorspronkelijke LOSLATEN. De alchemistische betekenis wat loslaten werkelijk betekent.
Brussel is een krachtcentrale waarin jouw rechtstand van geboorte (de alchemie van het geboorterecht) en het web van dualistische grenzeloosheid elkaar kruisen. Wat gebeurt er wanneer jij niet bewust in jouw geboorte bent? Het is de machtstrijd om de perceptie van geboorte. In de Brusselse vlag is ook de ‘drakendoder’ te zijn, wat een matrix-verwijzing is naar het grote loslaten en het vrijmaken van je geboortekanaal. Alle bedradingen die er tussen zitten doorzien en doorvoelen en vrij.
Tijdens deze Zoom gaan we in op de verschillende lagen van het Brussel bewustzijn en welke informatie-pakketjes en krachtenvelden hier zijn opgeslagen. Waarom is Brussel gecreëerd en gekozen als hoofdstad van België en Europa, van het Vlaamse, Franse en Hoofdstedelijke Gewest? Wat wordt er werkelijk gecommuniceerd?
Tijdens deze Zoom zullen we verschillende drukpunten aanraken en in beweging brengen, zoals Grote Markt, Manneken Pis, De Michiel-en Goedele Kathedraal, Church of Our Lady of Victories at the Sablon, Kapellekerk en Atomium.
Deze zoom is een bekrachtiging in de centrale informatie-voorziening van de innerlijke Belgische en Europese blauwdruk. Tijdens de meditaties/transmissies reizen we terug naar de oorsprong en de ontstaanscodes achter Brussel om deze alchemie weer van binnenuit te gaan ervaren. Er mag weer veel levenskracht bewust wederkeren en op AAN gezet worden.
We gaan er weer een heerlijke Zoom van maken.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdag 3 november 2022 en begint om 10:00u en eindigt rond 13:20u. Inloggen kan vanaf 09:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 15 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël