Uncategorized

Belgian Blueprint Zoom

vrijdagavond 9 juli 2021

Lieve mensen, wat ontzettend fijn om op deze avond een totaal nieuwe Zoom te geven over de blauwdruk van België: De frequentiezone van waaruit Europa wordt bestuurd.

België is een uiterst fascinerend land en een zeer essentiële schakel binnen de innerlijke, kosmische alchemie. België is een centrale sleutel voor wat ‘The Last Judgement’ wordt genoemd. België is een informatie-drager, een zetel der mogelijkheden voor waar de mensheid en de evolutie naartoe beweegt. België is het geheugen van de keuzes: Gaan we als mensheid het eenheidsbewustzijn ervaren en deze cyclus afronden of houden we de splitsing en dualiteit in stand? België is volop aanwezig in de geboortekanalen van al deze mogelijkheden.
Waar Nederland het land om realiteiten in de ether te zetten is België het geboortekanaal van wat er in de ether wordt gezet. België is de grens, de Moeder, het geboortekanaal voor wat er in de ether wordt gezet. Gaan we akkoord met de uiteengezette richtingen of zetten we een grens? Gaan we zelf weer heel bewust aangeven en bepalen wat er binnen onze gezonde individualiteit geboorte vindt en wat niet? België is de kennishoeder van geboorte. België is de gevoeligheid van onze innerlijke Moeder. Kun je weer aanwezig zijn in de werkelijke frequentie van geboorte en de volle erkenning wat geboorte is en hoe het gehele geboorteproces werkt? Kunnen we weer terugshiften naar het onderscheid tussen wat geboorte is en dient te zijn, en alles wat er van geboorte is gemaakt en wij als mensheid zijn gaan dragen? België is de grens, de liefdesbom: Wanneer je afgestemd bent kun je heel duidelijk vanuit je gevoel, je hart, aangeven: Genoeg is genoeg. België is de grensbepaler. Wat is de oorspronkelijke Geest van creatie en kunnen wij heel bewust terugshiften naar dat evenbeeld? Zijn we in staat om de fabriekswerking van deze matrix een halt toe te roepen? Kunnen we weer heel bewust initiërend leven en daardoor ook tegelijkertijd grenzen stellen? België symboliseert eigenlijk het bevrijdingsproces van de ziel. Zijn we in staat om in volledige waarheid te leven en niet langer genoegen te nemen met minder dan dat? België draagt het hart van dualiteit en is ook het innerlijke breekijzer om de dualistische matrix op te heffen. België symboliseert het hart van onze innerlijke keuzes en motivaties. België is het loskoppelingsproces van een alternatief geboortekanaal die de mensheid afsnijdt van hun werkelijke kracht, mogelijkheden en geheugen. België is de Moeder die geboorte geeft aan de werkelijke onbeperkte mogelijkheden door pure afstemming op de werkelijke Geest, waarbinnen alchemistische, afgestemde creatie plaatsvindt.
Het epicentrum van Europese macht is heel bewust in Brussel geplaatst, omdat deze matrix leeft op de Geest van dualiteit. Brussel wordt gebruikt als dualiteitsmotor voor dit matrix-model. Het leeft op de energie van splitsing en tekort. Het leeft op de blinde vlek van wezens, van zielen.
België is de kracht om onszelf in het oorspronkelijke geboorteproces te plaatsen en geeft ons inzage in de zwarte kubus en hoe het bewustzijn wordt gegijzeld via het manipuleren van het geboortehologram. Tijdens de avond geef ik een stukje inzage in hoe dit werkt. Hoe hebben verschillende buitenaardse rassen alternatieve codes in het zielenprogramma gebracht zodat onze aandacht constant weer in deze frequentiezone is? Hoe werkt dit?
Tijdens de avond gaan we België en haar werkelijke afstemming heel bewust in onszelf ervaren. We gaan de werkelijke Spirit van de natie ervaren: De overtoon, het werkelijke bewustzijns-hologram.
Hierin zal er een eerste globale overzicht worden neergezet van de krachtplekken, waaronder Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent, en Weris en de krachtplekken van de Ardennen. Het is een korte opsomming om te onderbouwen hoe het innerlijke België in ons is en werkt.
Tijdens de meditaties gaan we vanuit een innerlijke helicopterview België voelen, ervaren en waarnemen. Hierin vindt er een sterke bekrachtiging plaats van de Belgische blauwdruk en onze eigen mogelijkheden om dit te vertalen. Het wordt een prachtige avond waarin we iets heel wezenlijks vrijmaken. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom-avond is op vrijdagavond 9 juli 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook voor de mensen die niet live aanwezig kunnen zijn en de opname willen is de uitwisseling 15 euro. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik je zsm een praktische mail toesturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Ik kijk er naar uit.
Wie weet, tot de 9e juli 2021.
Much love, Nanco