Vietnam: Land of the Rising Dragon

Lieve mensen,

Op dinderdagochtend 4 januari 2022 geef ik een Zoom over de blauwdruk van Vietnam. Het is de aftrap voor het Zoom-programma van het nieuwe kalenderjaar 2022. En zullen we heel bewust als groep de blauwdruk van 2022 laten bewegen.

Het wonderschone land Vietnam, het land van de rijzende draak, is de hoeder van het oorspronkelijke geheugen over waar het drakenbewustzijn is ontstaan. Vietnam, natuurlijk wereldberoemd geworden door de langdurige oorlog van 1955-1975, wenst iets heel essentieels te communiceren. Een schat voor de mensheid, een grote blauwdrukwijziging binnenin onszelf. Vietnam herbergt de oorspronkelijke code waarin het humanoide en drakenbewustzijn elkaar werkelijk ontmoeten.

Vietnam is één van de doorways naar het werkelijke Venusiaanse bewustzijn. Het houdt het luikje open zodat de werkelijke ruimte/de Geest van de draken-scheppingskracht het planetaire domein binnen komt. Een veld van resonantie dat ze sterk is dat het niet getemd/geremd kan worden. Het is het veld van creatie waarbinnen het vrouwelijke bewustzijn het geheugen IS en ontvangt wat creatie is, om bezieling te brengen in alle elementen van het bestaan. Onomstotelijk, allesomvattend, ongetemd, onophoudelijk. Vietnam is de navelstreng tussen humanoide en drakenbewustzijn, het verbindingsnetwerk dat recht door de breuklijn heen beweegt. Vietnam is de doorgang voor de werkelijke, volledige doorstoot en doorstroming van drakenenergie, heel precies aanvoelend/aanwijzend wat het is en hoe het contact vanuit oorsprong te herstellen. Vietnam symboliseert de mens-draak krachtbron. Het communicatiesysteem als krachtbron, de bezieling en het samenspel als krachtbron om werkelijk te bewegen en scheppen.

Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust werken met de kosmische oorsprong van de Vietnamese blauwdruk, de relatie tot Venus en we gaan de voelen/waarnemen wat er nu werkelijke gebeurde tijdens de Vietnam-oorlog. Wat is hier nu werkelijk in werking gezet? Welke controle/machtsgreep heeft plaatsgevonden via Vietnam? Wat hebben de Archonten waargenomen en waar reageerden ze op? Hoe ligt de lijn tussen de Verenigde Staten, China en Vietnam? Welke rol speelt Frankrijk hierin?
We gaan de blauwdruk van 2022 binnen om te zien hoe de krachten van 2022 de resonantie van het Vietnamese geheugen activeren! Vietnam begint met een V = 22e letter van het alfabet.
We gaan werken met verschillende draken-krachtplekken om veel meer feeling te ontwikkelen met de innerlijke psychologie binnen onszelf. Wat gebeurd er wanneer Vietnam op AAN komt te staan?
We gaan werken met de krachtenvelden van Son Doong (zie plaatje), de Mekong rivier, het Ha Giang gebied, Halong Bay en de steden Hanoi (hoofdstad) en Ho Chi Minh Stad (het oude Saigon).

Tijdens de afstemmingen/meditaties zullen we de grootste werking van de landenblauwdruk ervaren om de drakenenergie van 2022 meer te ervaren en door te laten stromen. We zullen voelen wat er is gehackt tijdens de Vietnam-oorlogen, zodat we zelf de levenskracht weer in kunnen nemen en kunnen zijn.

De Zoom is dit keer in de ochtend. We beginnen om 10:10u en het eindigt rond 13:15 uur. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot 4 januari 2022.

With love, Nanco Immanuël