Blue Avians: A New Interdimensional Transmission

Dag lieve mensen,

Op maandagavond 18 Maart 2024 geef ik een meditatie/bekrachtigingsavond via Zoom waarin we een innerlijke verdiepingsslag ingaan van het Blue Avian Bewustzijn. We gaan verder kennismaken met de lichtcontouren en bewustzijnskwaliteiten van onszelf wanneer we in bewuste aanraking komen met de Blue Avians. The Blue Avians hebben een zeer lange kosmische geschiedenis met de mens. Deze ‘vogel-humanoide’ achtige wezens zijn volledig gespecialiseerd in geboortes. De oorspronkelijke varianten van geboorte waarin bewustzijnswezens volledig gebruik kunnen en mogen maken van hun capaciteiten als heelheidswezens. De geboorte van werelden, ervaringen, creaties.

Tijdens deze nieuwe Zoom gaan we hernieuwd kennismaken met de reikwijdte van de Blue Avians, waarin dit bewustzijn belangrijke elementen van hun universum voelbaar willen maken, waardoor wij als individuen en menselijke civilisaties nog meer kunnen zien en ervaren wie wij zijn in een groter geheel. De Blue Avians zullen ons hier nog verder aanwijzen hoe de relatie ligt tussen ‘hen’ en ‘ons’ als aardse mensen. Hoe kun je je eigen vertaalslag zijn in de lichtcommunicatie met dit bewustzijn? Hoe kun je je eigen Blue Avian bibliotheek nog meer openen binnen de Arc van alle verbindingen?

Tijdens deze Zoom zullen we naar de ‘getuige’ en waarnemingstrilling gaan waar de Blue Avians beings zijn. Je mag jezelf voelen en waarnemen vanuit de bewustzijns-bibliotheek die de Blue Avians open houden. Jezelf waarnemen vanuit het bewustzijn van de Blue Avian-getuigen. Dit is een zeer vitaal standpunt in een grotere galactische opstelling.

Nieuwe elementen en facetten mogen hierin aangeraakt en ontsloten worden. Een prachtige bewuste interdimensionale, voorbij tijd-en-ruimte!
Het wordt een prachtige, uitgebreide afstemming.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagavond 18 maart 2024. De zoom is van 19:00u t/m 20:45u. De uitwisseling is 8,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël