Bosnian Pyramids Intensive: The 5-Dimensional Blueprint

Lieve mensen, op woensdag 27 en vrijdag 29 oktober 2021 geef ik 2 Zoom-avonden over de galactische codes van de Bosnische Piramides. Hierin zal ik een aards-planetair en galactische helicopterview innemen om samen bewuste reizen te maken in het ontstaan van dit magische Hyperboreaanse domein.
De Bosnische Piramides vormen een formule waarin het voor ons mogelijk is om het ontstaan van de 5-e dimensie heel bewust mee te maken. De 5-e wereld is een frequentiezone met een eigen geheugen, een eigen werkzaamheid, een eigen feeling. De 5e wereld is aanwezig binnen het grote galactische geheugen en het lichaam van de Ene, wie wij allen zijn.
De Bosnische Piramides bij Visoko symboliseren een formule waarbinnen wij de mogelijkheid hebben om een grote draai te maken in alles wat wij waarnemen en vanuit een volledige lens de 5e wereld te zien en ervaren zoals het is. De Bosnische Piramides trillen op de ontstaanscodes van diamant-bewustzijn. Het is het leven in de diamanten-lens. Het betreft een volledig prisma waarin de 5e wereld IS en manifest wordt door onze matrix-werkelijkheid heen. De piramides zijn ‘her-ontdekt’ in 2005. De referentie naar de 5e wereld.
De 5e wereld is en heeft een eigen platform, een eigen infrastructuur, een eigen stemvork die door dit lichaam heen mag ademen in uiterste precisie.
Het betreft een liefdestrilling, een domein, waarin al onze neurologische waarnemingen en programma’s die niet bewust aanwezig zijn in het ontstaan van de 5e wereld, komen te vervallen. Het betreft een volledige lens van wat de 5e wereld feitelijk is.
Vergeet daarin aub niet dat de mensheid is gevallen vanuit het 5e bewustzijnsdomein en er vele programma’s zijn om de weg ‘naar de 5e dimensie te beinvloeden’. Naast de werkelijke ingangen en informatievoorzieningen van de 5e wereld is er ook het programma ‘de 5e dimensie’. Dit is een totaal andere vortex met een hyperintelligentie, zuigende werking. Ik gebruik het woord ‘zuigende werking’ hierin heel bewust, omdat het een zeer geavanceerde, hoogdimensionale manipulatie betreft in ons vortex/energiesysteem, beheerd door het reptiliaanse bewustzijn. Die 5e wereld kan zaligmakend lijken en zelfs voelen maar het zuigt de mensheid op in een 5D vacuum. Een tunnel, een gereproduceerde werkelijkheid.
De Bosnische piramides zijn gebouwd door afstammelingen van de Hyperborean Race. De Hyperboreans zijn de oorspronkelijke hoeders van het convenant van de Aarde en zijn de record-keepers van het geheugen van de ‘kolonisatie van de Aarde’. Hoe bewustzijnswezens zich oorspronkelijk koppelden aan de Aarde in haar meest pure vorm in dit zonnestelsel.
De Bosnische Piramides zijn een ingebouwde ambassade van de oorspronkelijke blauwdruk van de 5e dimensie, waarin micropunten zijn verwerkt van hoe de 5e wereld werkelijk is en voelt. Hierin zijn ‘samples’ verwerkt van hoe een 5D blauwdruk werkt. Hoe werken tijd, ruimte, afstemming, verbinden, overvloed, relaties, heling, energie-management, energie-circulatie, uitwisseling in een 5-dimensionaal domein? Hoe werkt de energie-container van onder de piramides? Het is een directe afstemming die ervoor zorgt dat je gewoonweg weet hoe het werkt, hoe het is, en hoe je daarin kunt bewegen vanuit een puur hart.
Tijdens deze 2-avonden gaan we de galactische dieptes in. We gaan diepe reizen maken in de talloze aspecten die de Bosnische Piramides belichten. Hoe communiceren deze piramides en wat is de impact op het individuele-en-collectieve zielenbewustzijn? Het planetaire bewustzijn en de positie van Planeet Aarde, de mensheid en alle levensvormen in het geheel? Hoe werkt het diamant-prisma? Welk geheugen is gekoppeld aan de Bosnische Piramides? Hoe ver reikt het werkelijk? En wat is de alchemistische impact wanneer deze ‘kracht-reuzen’ volledig bewust operationeel zijn in het menselijke bewustzijn?
We gaan aan het werk met de werkzaamheid van de piramides, de gangenstelsels, de steenformaties en weer herinneren wat het Hyperboreaanse bewustzijn in ons symboliseert. Ook gaan we vanuit de helicopterview werken met de blauwdruk van Bosnië.
Het worden 2 avonden van volledige afstemming in het oorspronkelijke 5-dimensionale liefdesbewustzijn. Van daaruit zullen we talloze verborgen records van de Aarde verder ontsluiten in ons eigen bewustzijn.
Een prachtige reis in onze heelheid, onze innerlijke volledigheid.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zooms worden gehouden op woensdag 27 en vrijdag 29 oktober 2021. Beide avonden beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (gezamenlijk bedrag voor beide avonden). Ook voor mensen die niet live aanwezig kunnen/willen zijn is het mogelijk de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Ik kijk er enorm naar uit.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël