Christmas Imagination Meditation

Dag lieve mensen,

Op zondagochtend 24 december, de dag voor Kerstmis, geef ik een bekrachtigings-meditatie en viering van de oorspronkelijke alchemie achter het Kerstfeest. De resonantie van het Christuskind in jou. Het is een viering van jouw eigen voorstellingsvermogen. De kracht van je imagination. Er zijn vanuit de volledige aanwezigheid-en-ontvouwing van jouw Levenszaad. Leven waar je hier voor bent.

Tijdens deze meditatie gaan we een interdimensionale reis maken in de essentie van je verbeeldingskracht en voorstellingsvermogen. Even los van alle draaiende kerstprogramma’s is er een wezen die volledig in zichzelf aanwezig is en de essentie achter alle verhalen in zichzelf kan ervaren. We gaan reizen in de Witte Draak, de blauwdruk van Nepal. Het resetknopje van je voorstellingsvermogen. Letterlijk je toegang tot het informatiepakketje ‘Het AL’. We gaan naar een nieuwe intimiteit met onszelf, ons Christuskind nog meer toelaten. In spreektaal zou ik bijna zeggen: Het Christuskind dichterbij laten komen, maar het Christuskind is in jou, en het is daardoor al dichterbij dan dichterbij, want jij bent het. Je dient daarin slechts aanwezig te zijn in pure aandacht om de afleidingen en het niet-voelen te doorzien.
Kerstmis, het voorstellingsvermogen van jouw Christus-wezen. Jij bent de toegang tot ‘alles is mogelijk’. Het is niet slechts een mindset, maar een staat van jouw wezen.
We gaan heerlijk voelen en bekrachtigen. Je bent van harte welkom om mee te reizen in jouw Witte Draak en Nepalese blauwdruk.

Deze Zoom is op zondagochtend 24 december 2023. De zoom is van 10:00u t/m 11:15u. De uitwisseling is 7 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël