Cintari: Activation of the Original Maldekian Alchemy

Hallo lieve mensen,

Tijdens de Lente-Equinox is er een mogelijkheid om een totaal nieuwe energie binnenin onszelf te verwelkomen: Een essentieel deel van ons intergalactische, buitenaardse geheugen. Het betreft de energie van Maldek, een voormalige planeet binnen ons zonnestelsel.
Ik heb besloten om er 2 avonden van te maken, omdat er teveel informatie is en ik de frequenties zo belangrijk vindt dat er alle aandacht voor mag zijn. Ook is Maldek niet in 1x te integreren. Het worden 2 avonden (21 en 24 maart 2021) om in onze basis weer toegang te hebben tot de werking van de Aarde-Mens-Maldek alignment.

OK here we go: Maldek symboliseert een essentieel vermogen binnenin onszelf. Maldek is het innerlijke communicatieweb van ons zonnestelsel. Alle planeten zijn in het oorspronkelijke ontwerp bouwstenen die op zichzelf staan, maar tegelijkertijd direct op elkaar aan klikken. In de geometrie van het ontstaan van de Aarde zijn ook direct de geometrieën en oer-velden van planeten aanwezig. De Aarde heeft een innerlijke Zon, een micro-zon die direct communiceert met de werkelijke Zon van dit zonnestelsel. Zo is er een Venusiaanse ambassade, een Maldekiaanse, een Martiaanse ambassade etc.
Maldek is het grote geheugen van dit zonnestelsel: De bijenkorf van het veld en het gehele multi-universele web van verbindingen, connecties etc. Het is de hoeder van de verhoudingen van de planeten en van de soevereiniteit die hoort bij een vrije ‘evolutie’. Maldek is het geheugen van het bouwpakket van dit zonnestelsel en tegelijkertijd de hoeder van wezens en hun vermogen om binnen hun oorspronkelijke solaire lichtlichaam vrij te kunnen reizen binnen dit zonnestelsel. Ook wetende dat dit zonnestelsel weer een micro-cel punt is van verschillende Pleiadische constellaties, die weer een cel zijn binnen een andere universele cyclus etc.
Maldek is eigenlijk de hoeder van het convenant van dit zonnestelsel. Het is het geheugen van alchemie, hoe je binnen het veld van verbonden-zijn vrij kunt zijn, vrij interplanetair kunt reizen en je bewustzijn kunt koppelen aan de uniekheid van dit zonnestelsel. Dit is een prachtige ervaring voor het proces van de ziel.

We gaan tijdens deze Zooms de Bron-essentie van Maldek betreden: Het grote geheugen wat in één der routes van de 13-lagen van de ziel is gewist door verschillende Chuntia en Nordic rassen, die onder directe controle leven binnen de Archontische holografische mind-control simulaties. Hoe kun je het geheugen, de Spirit en de oer-frequentie van Maldek betreden?
In de Maldekiaanse civilisaties zijn er talloze scenario’s in werking gezet waardoor de Planeet implodeerde, met grote gevolgen voor de Aarde en haar civilisaties. De implosie van Maldek is één van de meest belangrijke gebeurtenissen in dit zonnestelsel waardoor we onszelf nu ervaren in deze planetaire controlematrix. Je zou kunnen zeggen dat Maldek de grote hoeder is van alle verbindingen en dat wanneer deze functie en deze kernkracht komt te vervallen, het gewicht ergens anders komt te liggen. Het verplaatst zich. En dit heeft grote gevolgen gehad voor de Aarde en de scenario’s op deze planeet. Hierdoor is de Aarde mens hele andere werelden gaan dragen die normaliter binnen de vrije, soevereine evolutie van Maldek vielen. De Aarde, als de Moeder van dit zonnestelsel heeft deze klap opgevangen, met alle gevolgen van dien.
Het geheugen en de werkelijke oerkracht is nog aanwezig in de codex van planeet Aarde en het is van wezenlijk belang om tijdens deze equinox heel bewust te beginnen met het herstel van deze communicatie. Het herstel van de Maldekiaanse Spirit en het zielenproces van de Maldekianen en de Aarde-Mensen.
Maldek was/is een planeet van een ongekende schoonheid: Een zeer geavanceerde functie met kwaliteiten die ons allen toebehoren.
Tijdens deze 2 avonden gaan we volop werken met het innerlijke Cintari-bewustzijn: Één van de ouderlijke rassen van de mens om verschillende gezichten van Maldek en haar psychologie bloot te leggen.
We gaan in alignment, vanuit de allesomvattende ruimte van de innerlijke Cintari Maldek betreden. Zijn/haar consciousness om onze psychologie en de werkelijke geschiedenis van de Aarde, de mensheid en meer, te herschrijven. Het is van essentieel belang om weer toegang te krijgen tot dit geheugen en deze oerkracht. Hoe kunnen we het gewicht van Maldek waarnemen, doorzien, overzien, doorvoelen en weer in evenwicht brengen? Hoe herken je het in jezelf? Welke impact heeft het op jouw psychologie, jouw gevoelens, hier-en-nu?

Tijdens deze 2 Zooms zullen er verschillende afstemmingen/meditaties zijn om Maldek heel diep te ervaren. Hierin zal ik ook meer stiltes inbouwen zodat iedereen op zijn/haar unieke wijze het Maldekiaanse oerveld kan betreden en (h)erkennen.
Het wordt een zeer belangrijke intergalactische, innerlijke reis, die de basis zal vormen voor de innerlijke evolutie van de lente 2021. Ik heb er gigantisch veel zin in!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De 2 avonden zullen op zondag 21 en woensdag 24 maart 2021 zijn. 3 dagen ertussen zodat de energie geintegreerd kan worden, om van daaruit meteen verder te gaan. De avonden beginnen beiden om 19:00u en eindigen rond 22:35 uur. We beginnen echt om 19:00u, dus ik wil iedereen vragen om echt om 19.00u online te zijn. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (dit is de prijs voor de 2 avonden samen). Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm de praktische mail toesturen.
Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opname(s) aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 30 euro voor beide avonden.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank.
With love, Nanco Immanuël