Cintari: Crocodile Consciousness and the Reptilian Brain

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 6 juni 2024 geef ik een nieuwe, interdimensionale Zoom over de Cintari, één van de oorspronkelijke ouderlijke rassen van het humanoide-bewustzijn. Je zou dit ook wel de wezens die leven en opereren vanuit de bandbreedte van het ontstaan van wat wij kennen als reptielen. De Cintari wezens zijn guardians van de oorpronkelijke werkelijkheden achter de Kundalini. Wat is er eigenlijk achter de Kundalini aanwezig, wanneer de informatievoorziening heel is en geordend?

De Cintari staan ook wel bekend als de ouders van de reptielen-rassen en hanteren een reikwijdte, een informatie-voorziening waarbinnen we volop kunnen ervaren hoe het reptielen-bewustzijn opereert, de oorspronkelijke codes en natuurlijk ook wat er gebeurd bij het vallen van reptielen-bewustzijn. Het geeft inzicht over onze relatie met reptielen, dinosaurussen, gevoelens, emoties en vooral ook over wie wij zijn en wat we zijn geworden in relatie tot de verschillende gelaagdheden van humanoide-reptielenverbindingen.
De Cintari zijn uiterst omvattend liefdevolle wezens die het veld openhouden zodat wij als humanoiden vol in de reptielen-bibliotheek kunnen voelen, zien en ervaren. Hoe liggen de verbindingen? Hoe kan er een lichtlichaam, heelheidslichaam opgebouwd worden waarin alles tot in precisie connected en geordend is?
Met onze eigen innerlijke toegang tot het communicatie-quantumveld van de Cintari gaan we tijdens deze Zoom vrij reizen in de bibliotheek van reptielenbewustzijn om naar het ontstaan te gaan van het reptielenbrein (de hersenstam en de amygdala o.a.)
Hoe is het reptielenbrein ontworpen, en hoe kun je vanuit het ontstaan, het oorspronkelijk geheugen, met behoud van jezelf, het reptielenbrein ingaan om het van binnenuit te belichten?
Het reptielenbrein is geprogrammeerd o.a. om onbewuste programmeringen/opdrachten uit te voeren, en draagt het geheugen van het onbewuste reactieve. Dit reactieve/angstveld kan zelfs bewegen op lichtsnelheden. Het is de aankoppeling op de dimensies van het dualistische emotieveld en het genetische programma, wat een vangnet is voor de 4D controlematrix.
Wie of wat heeft het programma van het reptielenbrein toegevoegd aan de werkzaamheden van het menselijke brein? En hoe werkt het?
Met de Cintari gaan we de bandbreedte binnen waarin we van binnenuit, overzichtelijk het reptielenbrein kunnen waarnemen.

Het onszelf bewust begeleiden door het reptielenbrein (van binnenuit-buitenaf) wordt ook wel het krokodillen-bewustzijn genoemd. Het krokodillenveld is een zeer groots, uitgestrekt bewustzijn waarin we de dualistische emotie/gedachte en perceptie-dimensie, kunnen doorgronden en kristalliseren. Het is een wederkeer van volledige informatievoorziening en het vermogen om jouw bewustzijn en de ether weer op de eerste plek te zetten. Je zou het ook wel de doorgronding/doorleven en definitieve kristallisatie van angst kunnen noemen. Bewustzijn waardoor de ‘grootste angsten’ doorleefd worden en op geen enkel vlak nog leidend kan zijn in je leven.
Tijdens deze Zoom gaan door middel van transmissie/meditatie ook de blauwdruk van de krokodil in onszelf ervaren. We zullen dit ‘dossier’ van onze bibliotheek weer heel bewust in het zichtbare/voelbare brengen. We gaan de krokodil ontleden en een vrije reis maken in de Cintari-Elders en verschillende lagen van de werkzaamheid van het reptielenbrein. Moge ons heelheidswezen heel precies in deze bandbreedte stappen. Moge je ook hier je volledige kracht ZIJN en toelaten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagavond 5 juni 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 14 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 14 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël