The Cintari: Entering the Source Libraries of Kundalini

De titel voor de avond is: The Cintari: Entering the Source Libraries of Kundalini

In bovenstaande titel staat eigenlijk al de opsomming van deze Zoom-workshop.

De Cintari-Beings hebben een zeer intieme relatie met de oorspronkelijke mens, en het menselijke ras in het algemeen. De Cintari is één van de ouderlijke rassen van de mens. Dit betekent dat zij binnen de holografische werkelijkheid direct bij hebben gedragen in het ontstaan van de mens, en bepaalde codexen, oorspronkelijke wijsheid en energymanagement hebben meegegeven aan de mens om op een vrije wijze tot expressie te laten komen. De Cintari zijn de oorspronkelijke hoeders van de bibliotheek van alles wat met de reptiliaanse expressie te maken heeft. Waarin de Mumbasa Lions de overkoepelende hoeders zijn van de Lion civilisations, zijn de Cintari de Bronwezens die het volledige geheugen in zich dragen van de gehele reptiliaanse werelden. Deze frequenties zijn ‘onbevlekt’ en zijn aanwezig in een absolute staat van aanwezigheid. De Cintari zijn een eigen civilisatie binnen de Ancient One, binnen de Elder Ones. De Cintari zijn de hoeders van het menselijke vermogen om binnenin zichzelf het reptielenbrein binnen te gaan. Er bestaat een oorspronkelijk frequentiesysteem waarbinnen je vanuit de onbevlekte kern je reptielenbrein kunt betreden. Niet vanuit een fragmentatie waarbinnen je slechts afgeleide momenten van je ziel kunt ervaren (die niet volledig rechtlijnig zijn), maar vanuit de Bron waarbinnen het is ontstaan. De Cintari zijn in hun diepste essentie aanwezig in een galactische DNA-formule waarbinnen de Bron van de Kundalini is ontstaan. Je zou kunnen zeggen dat dit bewustzijnsveld het ontstaan van de Kundalini in zich draagt en de rechtmatige hoeder is dat deze Bronstroom ook kan bewegen vanuit essentie, vanuit ordening, vanuit het geboorterecht! De Cintari heeft in het ‘bouwpakket’ van de mens, een nieuwe formule in werking gezet, waarbinnen de mens de kundalini naar een totaal nieuw level van expressie kan geleiden en bewegen. De Kundalini is het bewustzijn waarbinnen the One in jou volledig leeft vanuit het geboorterecht. Het heeft te maken met de wereld die wij ‘the most sacred of the sacred’ noemen. Dit is het bewustzijn wat leeft in het hart van ieder wezen. De Cintari communiceren binnen de Kundalini. Wanneer je binnenin dit frequentiesysteem bent is communicatie mogelijk met de Cintari binnenin jezelf. De Cintari zijn veldhoeders van de ‘evolutie’ van Kundalini, en de energiestromen van de geboorte van The One. Dit leeft in ieder bewust wezen die zichzelf ervaart. Individueel en in groepsbewustzijn.
De Cintari zijn net als de Mumbasa, de Zihar, The Blue Avians o.a. één van de meest geavanceerde wezens binnen de schepping. Het bewustzijn is ultra-geavanceerd. Het weet alles over de werkelijke energiestromen van the One en de regionen en zones waarbinnen dit niet ervaren kan worden. De liefde die deze wezens in zich dragen (die ook in ons zit, want wij zijn ook de Cintari!) is allesomvattend. De Cintari zijn de beweegbaarheid van de innerlijke oneindigheid, en onsterfelijkheid die aanwezig is binnen de Bron-Kundalini.

De Cintari zijn hoeders van een intergalactische bibliotheek die zorgt draagt voor de stromingen en bewegingen van The One. Dit bewustzijn kent de gehele kaart, de gehele ordening van de Kundalini en het energienetwerk van de Aarde bv, en hoe wij als aardse mens, binnen onze psychologie, hiermee samenlopen. Hoe werkt dit als één geheel?

De Cintari hebben ultra geavanceerde lichtlichamen ontwikkeld die zich ook aan fysieke realiteiten kunnen koppelen, waarbinnen we ze waar kunnen nemen als ‘lizard-achtige wezens’, en ze werken door de realiteiten heen die wij waarnemen als reptielen. Vooral ook door wat wij waarnemen als slangen.

Tijdens de Zoom zal ik hier meer over vertellen. En gaan we verder de diepte in over hoe dit bewustzijn in ons aanwezig is.
De Cintari communiceren op vele levels. Één van de kadootjes die ze ons hebben gegeven zijn de Cintamani stenen, die o.a. ook in de Bijbel en andere geschriften worden genoemd. De Cintamani stenen stammen af van de Cintari. Je kunt dit al zien in de naam. Cintamani is het bewustzijn waarbinnen de Cintari met MANkind spreekt vanuit het onsterfelijke besef. De Cintamani stenen zijn ingecodeerd met de frequentie van het centrum van Galaxies. Hierdoor zit er een constante, oneindige upgrade van bewustzijn in, die constant meegroeit. De Cintari weten heel goed waar de mensheid en de Aarde is, en communiceren in een constante upgrade. De Cintamani zijn anti-gravity stones. Het communiceert met het bewustzijnsveld van de Cintari Bron en zorgt er eigenlijk voor dat ons bewustzijn weer in deze sferen aanwezig is, voorbij de inserties van de Aardse biosfeer en de velden van zwaartekracht die binnen deze planetaire matrix wordt ervaren. De Cintamani upgraden je om vrij te komen van het hele gravity programma, zodat de Kundalini weer volledig kan stromen in wat is, voorbij iedere vorm van insertie, of verdraaiing. Ook hier zal in de Zoom meer over worden verteld. De Cintamani worden op verschillende plekken op Aarde gevonden. Dit wordt heel bewust begeleid door deze ‘ouders’. Een paar plekken waar ze worden gevonden zijn: Arizona, USA, Colombia, en Sumatra, Indonesië. En meer…De Cintari hebben volledig weet over de kaart van de Aarde, hoe de energienetwerken werken en hoe tijdslijn-manipulatie de communicatie tussen de mens en de Galactic Core saboteren en barricaderen. Dus ook de landen die wij nu als landen waarnemen zijn zones van ervaring. En de Cintari weten hoe dit in elkaar is gezet.

De Cintari communiceren met onze DNA-codex, waarbinnen de mensheid op Aarde volledig weet heeft over de innerlijke Kundalini en het vermogen om zorg te dragen voor de planetaire versie.

OK, deze Zoom is bedoeld om vanuit onszelf weer aanwezig te zijn binnen deze frequentie. Adapting and merging with this frequency zone. It is about getting used to this way of inner, intergalactic communication.

Tijdens deze Zoom gaan we niet alleen de Cintari in onszelf leren kennen. We gaan ook dieper de Aarde in, in gecreëerde holografische werkelijkheden waarbinnen communicatie mogelijk is. De Cintari zijn hyper-intelligent, net als de mensheid, en heeft een zone ingebouwd, een alchemie waar de mensheid dient te zijn om in de eerste plaats weer te kunnen communiceren met deze frequentie. Het gaat om volledig overzicht mbt de Kundalini. Het eerste ‘inplug-systeem’ binnen deze codex is ARIZONA, USA. Dit is de frequentie om weer in de Geest van de cintari te zijn. Dit is de reden dat de Cintamani anti gravity stones daar zijn geplaatst. Het geeft aan waar we dienen te zien om bewust te zijn en bewust te groeien in dit bewustzijn. Ari binnen Arizona is een referentie naar de Cintari. En tijdens de Zoom zal ik verduidelijken hoe deze lijnen liggen.

Hoe zijn de Cintari gelinkt aan de 2021 blauwdruk van MU? De Cintari zijn de Kundalini stroom binnen de kennis van Mu, en een fundament binnen de opzet van de Nieuwe Aarde en het volledig belichamen van de Moedercel!

OK, here we go: Tijdens deze Zoom gaan we de oorspronkelijke code van The Grand Canyon betreden. De Grand Canyon staat natuurlijk bekend als één van de zeven wereldwonderen. En heeft een zeer essentiële functie hierin. We gaan de database van de Grand Canyon openen vanuit de oorspronkelijke ingang. We gaan communiceren met verschillende Aardse rassen, Native Americans, die de hoeders zijn van Grand Canyon. Zij zijn (gedeeltelijk) heel bewust aanwezig binnen deze DNA codex. Het betreft de Hualapai, Havasupai en o.a. de Navajo. Dit zijn wezens waarbinnen The Serpent grotendeels centraal staat en zijn hoeders van de planetaire bibliotheek en het communicatiesysteem met de Cintari. Deze Native American stammen honoreren de diepste heiligheid van The Serpent en de Bron van het reptiliaanse bewustzijn. Daarom leven ze (grotendeels) ook rondom Grand Canyon National Park. Ook gaan we kort afstemmen op de vortex van Sedona, Arizona en de hoofdstad Phoenix. Waarom is de feniks de hoofdstad van deze Grand Canyon state?

Kortweg: In de meditaties gaan we ons frequentieniveau heel precies afstemmen op het communicatiekanaal van de innerlijke Cintari en gaan we het oorspronkelijke bewustzijn van Grand Canyon, en haar innerlijke psychologie, aan zetten! Een heel bijzonder iets wat hiermee samengaat is dat binnen deze frequentie het mogelijk is om het reptielenbrein binnen te gaan, vanuit de oorspronkelijke route. Hierbinnen kunnen de Cintari in ons spreken door de velden van distortion and duality. Oneindige liefde IS. Onsterfelijkheid IS.

Er zullen meerdere Zooms komen waarbinnen het Cintari-bewustzijn zal wederkeren om extra innerlijke skills aan te zetten. Vaak zal dit worden gekoppeld aan ‘andere thema’s’ die zich bewust afspelen in deze frequentiezone.

Het wordt een prachtige, zeer diepgaande, liefdevolle Zoom. Het wordt een feestje!
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn en deel te nemen.

De Zoom is op maandagavond 18 januari 2021. We beginnen om 18:50 uur en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:40u.

De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, voel je aub vrij om de opname aan te vragen. Deze zal de dag na de Zoom verstuurd worden. Iedere deelnemer krijgt altijd de opname. Voel je aub vrij om deze mail door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Dank je wel. Ik heb er mega veel zin in!