Extra Zoom: Cloud Seeding: Moving Through the Artificial Solar System Agenda

Aloha lieve mensen,

Bij deze doe ik een aankondiging voor een Extra Zoom-Meeting die ik op dinsdagochtend 2 juli 2024 geef. Ik zal 2 Extra Zooms geven in de juli-maand.
Deze Zoom zal gaan over de groter-liggende agenda van de Cloud-Seeding. De laatste maanden heb ik veel gevoeld, waargenomen in het hologram, en heel graag wil ik ook vanuit mijn bewustzijn onder de aandacht brengen.
De Cloud-Seeding, waar de luchten volgens een bijna standaard protocol dichttrekken via artificiële wolken. Tijdens deze Zoom neem ik verschillende dimensies mee van waarneming en wat de motivaties zijn van de ‘engineers’ van deze programma’s.
Cloud Seeding is multi-functioneel, maar de hoofdreden is dat we niet mogen zien dat in de luchten een nieuwe dimensie van de koepel, de dome wordt gebouwd, een artificieel zonnestelsel die via 5G, 6G en 7G satellieten het menselijke brein wordt uitgespeeld, waardoor een deel van het menselijk bewustzijn wordt verplaatst naar een kopie van de werkelijkheid waar we ‘ooit in waren’. Dit is een andere laag, een ander deel van het artificiële holografische brein dat wordt aangelegd waarbinnen pogingen worden gedaan om het geheugen te wissen van de werkelijkheid waarbinnen we nu zijn. Deze laag van de derde dimensie.
De landen waar cloud-seeding een dagelijkse ‘verschijning’ is zijn de landen waar het als eerste wordt geinitieerd. Daarnaast rolt het ook een algoritme, een politiek/economische agenda uit voor de volledige shift naar synthetisch voedsel en een volledige afhankelijkheid van de designers van deze voorgeprogrammeerde nieuwe matrix-werkelijkheid. Vanuit het perspectief van het levensveld is dit een levensgevaarlijk project/experiment. Als mensheid mag hier een volledige inzicht in zijn en een stevige, liefdevolle grens worden gezet.
Tijdens deze uitgebreide Zoom van ongeveer 3 uur zal ik de gebeurtenissen van de agenda’s vanuit een aards en galactisch perspectief meenemen. Het veld van innerlijk perspectief en de kracht van de mens staat hierin centraal.
Tijdens een meditatie/transmissie gaan we afreizen naar je eigen reikwijdte zodat je jezelf en het nieuwe-artificiële matrix bouwpakket meer kunt zien vanuit een interdimensionaal perspectief.
Ook gaan we het hebben over wat er aan gedaan kan worden. Praktisch.
Ook nemen we de tijd voor groepsinteractie.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

De Zoom is op woensdagochtend 2 juli 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 7,50 euro per deelnemer. Ik kies ervoor om de prijs heel laag te houden, zodat het voor zoveel mogelijk mensen eventueel mogelijk is om deel te nemen. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël