Cosmic Earth: A New Journey Into Antarctica, deel II

Aloha lieve allemaal, op donderdagochtend 29 februari 2024 geef ik een tweede deel over de Kosmische Aarde en de archieven van Antarctica, vertaald naar de psychologische vorming van de mensen op Aarde. Alchemie staat hierin centraal.
We gaan verder waar we gebleven waren in deel 1, en zullen wat extra elementen toevoegen om nog dieper in deze werkelijkheden te kunnen kijken voelen.
We gaan het o.a. hebben over:
– De Roots of Atlantis, en wat Atlantis eigenlijk is/was
– Hoe kunnen we vanuit basisveiligheid en afstemming in onszelf nieuwe Anunaki-archieven openen, die gesloten worden gehouden, zoals ordening, tijd, volgordes. Wanneer hier geen volledige reikwijdte en overzicht in is, kan het erg lastig zijn om volledige verbanden te leggen, met alle gevolgen van dien. Het is het terugdraaien van het veld waarin we ‘geschiedenis’ in perspectief kunnen zien in plaats van lineair gecontroleerd.
– We gaan het hebben over de piramides van Antarctica. Wat zijn ze en waar komen ze vandaan? Hoe liggen hier de lijntjes met Atlantis
– We gaan het hebben over 2 buitenaardse rassen die onder de grond leven op Antarctica, waaronder een groep die wij Yeti’s of Grote Sneeuwmannen zouden noemen. Maar wiens origine verder doorzien mag worden.
– Is Antarctica echt alleen maar ijs, of is dat wat ze ons willen laten geloven?
– We gaan dieper ervaren hoe de Arc van Niburu werkt, vertaald naar verschillende dimensies in de wezenspsychologie.
– Wat is de route die een wezen aflegt om vanuit waar je vandaan komt in deze schil ‘geboren’ te worden? Hoe is het portaalsysteem in elkaar gezet en door wie?
We mogen ons volledige potentieel veel meer ervaren. Wij zijn wij en hoe diep gaan de verschillende rabbit holes?
We gaan heerlijk de dieptes in van het kosmische Zelf.
Hieronder plaats ik nog even de tekst van deel 1, als intro en reminder.

Praktisch:
De Zoom is op donderdagochtend 29 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco ImmanuëlDag lieve mensen,

Op donderdagochtend 22 februari 2024 geef ik de volgende, vernieuwde Zoom-workshop die zal gaan over de blauwdruk van Antarctica en Planeet X: Niburu. Hierin gaan we een bewuste reis maken in de Kosmische Aarde: Het bewustzijn waar de Aarde volop ademt en leeft binnen haar rechtmatige, oorspronkelijke plek in de kosmos. In deze bandbreedte is de Aarde voelbaar en zichtbaar in haar ware wezen.

Antarctica, het enige ‘continent’ waar mensen niet echt mogen komen, waar vliegtuigen niet overheen mogen vliegen, en waar er alles aan gedaan wordt om geheim te houden wat Antarctica werkelijk is. Via steeds meer kanalen komt er informatie naar buiten over de ware aard van Antarctica.
Vanuit mijn specialiteit wens ik daar heel graag een extra dimensie aan toe te voegen, namelijk vanuit de alchemie van het wezen zelf. Wat is Antarctica in de wezens-psychologie en binnen de lichtlichamen van de Aarde zelf? Wat gebeurd er wanneer het dossier Antarctica vanuit het wezenshart werkelijk wordt geopend?
Antarctica is een direct overblijfsel van het epicentrum van Atlantis. Het draagt het centrale geheugen van wat Atlantis werkelijk is, door alle tijdslijnen heen. Deze blauwdruk trilt sneller dan alle scenario’s die de mensheid ‘gijzelen’ in een perceptie van hun geschiedenis en afkomst.

Antarctica loopt onder anderen samen met de bibliotheek van Niburu, het oorspronkelijke Niburu en de cataclysmische realiteiten waarin de Niburuanen zich hebben vastgekleefd aan Moeder Aarde: Hun ruimteschip eigenlijk, als een parasitaire levensvorm aan de Aarde heeft gekoppeld. Antarctica is een doorgang door alle controle-mechanismes. Ook de schaduwallianties weten ook wat Antarctica werkelijk is, waardoor ze deze bandbreedte gebruiken om eigenlijk de hele Aarde, als levend wezen, in een energiebaan houden waardoor de volle kracht niet ingezet kan worden. Wanneer net niet beleefd kan worden wat Moeder Aarde’s werkelijke positie is in de kosmos, heeft dat grootse consequenties van alle levensvormen binnen de gesimuleerde schillen, de matrix-schillen.

Tijdens deze Zoom gaan we multi-tasken tussen verschillende realiteiten. We gaan naar een groter plaatje m.b.t. Moeder Aarde en de Antarctica bibliotheek. We gaan grotere verbanden leggen, dwarsverbanden ervaren. Hoe zit dat nou met Holle Aarde, de Flat-Earth, de ijsmuren van Antarctica, buitenaardse civilisaties en belangenverstrengelingen, buitenaardse civilisaties die daar leven op het landoppervlak of ondergronds, piramides, de relatie met Atlantis, geometrische netwerken. Wanneer we terugkeren naar de oorspronkelijke bibliotheek van Antarctica binnen onszelf is het veel makkelijk om te voelen en begrijpen wat er zich afspeelt binnen Antarctica. Het is makkelijk om te beseffen en voelen wat de impact is op het alledaagse leven binnen de schillen werkelijkheid.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we Antarctica vanuit het nieuwe NU opnieuw ervaren. We gaan de sectie van onze eigen bibliotheek opnieuw in beheer nemen om belangrijke thema’s te communiceren en erkennen. We gaan een vrije bewustzijnsreis maken in de reikwijdtes van Antarctica: De blauwdruk van de kosmische Aarde. Het wordt een vrije reis binnen de oneindige reikwijdte van jouw wezen. Moge jij jezelf in deze kern aanraken en Antarctica opnieuw binnen jouw vrije bewustzijn plaatsen. Planeet X Niburu en haar werkelijke gezicht achter alle programma’s mag zichtbaar worden tijdens dit jaar van X, 2024.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 29 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël