Cosmic Earth: A New Journey Into Antarctica, deel III

Lieve mensen, tijdens het tweede deel van de Antarctica Zoom voelde ik dat er ook nog een derde deel dient te komen. Deze zal ik op maandagochtend 11 maart 2024 geven. Hierin zullen we verder gaan waar we gebleven waren, en de relatie tussen Atlantis en Antarctica verder onderzoeken en verdiepen.
Tijdens deze Zoom-workshop zullen de volgende thema’s centraal staan.

– De kernkristal opbouw van de Aarde. Hoe is de relatie tussen de Aarde en Gaia?
– Verdiepingsslag in de innerlijke blauwdruk van Atlantis, de opbouw van het Atlantis-kristal. Wat is het Atlantis-kristal in jezelf? Hoe werkt het door? – De relatie tussen het kernkristal van de Aarde en het Atlantis-kristal
– Wat van Atlantis is nog aanwezig, intact in de Realms of Antarctica?
– Hoe is deze schil opgebouwd waar wij nu zitten? Hoe werken de portalen? Hoe wordt bewustzijn en wezens naar deze simulatie-schil geloodst? Hoe kun je in deze schil geboren worden?
– Wat meer informatie over de eerder benoemde buitenaardse rassen die aanwezig zijn op Antarctica.
– Hoe werken de Niburu Arks, ofwel de ruimteschepen en hun radar-systemen? Welke vermogens hebben deze high-advanced space-crafts?

Onder deze tekst zal ik nogmaals de basistekst toevoegen van deel 1. Deze Zoom is voor iedereen te volgen, al kan ik wel adviseren om eerst deel 1 en 2 te luisteren, zodat het veel makkelijker te volgen is waar dit deel over gaat.

De Zoom is op maandagochtend 11 maart 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël


Op donderdagochtend 22 februari 2024 geef ik de volgende, vernieuwde Zoom-workshop die zal gaan over de blauwdruk van Antarctica en Planeet X: Niburu. Hierin gaan we een bewuste reis maken in de Kosmische Aarde: Het bewustzijn waar de Aarde volop ademt en leeft binnen haar rechtmatige, oorspronkelijke plek in de kosmos. In deze bandbreedte is de Aarde voelbaar en zichtbaar in haar ware wezen.

Antarctica, het enige ‘continent’ waar mensen niet echt mogen komen, waar vliegtuigen niet overheen mogen vliegen, en waar er alles aan gedaan wordt om geheim te houden wat Antarctica werkelijk is. Via steeds meer kanalen komt er informatie naar buiten over de ware aard van Antarctica.
Vanuit mijn specialiteit wens ik daar heel graag een extra dimensie aan toe te voegen, namelijk vanuit de alchemie van het wezen zelf. Wat is Antarctica in de wezens-psychologie en binnen de lichtlichamen van de Aarde zelf? Wat gebeurd er wanneer het dossier Antarctica vanuit het wezenshart werkelijk wordt geopend?
Antarctica is een direct overblijfsel van het epicentrum van Atlantis. Het draagt het centrale geheugen van wat Atlantis werkelijk is, door alle tijdslijnen heen. Deze blauwdruk trilt sneller dan alle scenario’s die de mensheid ‘gijzelen’ in een perceptie van hun geschiedenis en afkomst.

Antarctica loopt onder anderen samen met de bibliotheek van Niburu, het oorspronkelijke Niburu en de cataclysmische realiteiten waarin de Niburuanen zich hebben vastgekleefd aan Moeder Aarde: Hun ruimteschip eigenlijk, als een parasitaire levensvorm aan de Aarde heeft gekoppeld. Antarctica is een doorgang door alle controle-mechanismes. Ook de schaduwallianties weten ook wat Antarctica werkelijk is, waardoor ze deze bandbreedte gebruiken om eigenlijk de hele Aarde, als levend wezen, in een energiebaan houden waardoor de volle kracht niet ingezet kan worden. Wanneer net niet beleefd kan worden wat Moeder Aarde’s werkelijke positie is in de kosmos, heeft dat grootse consequenties van alle levensvormen binnen de gesimuleerde schillen, de matrix-schillen.

Tijdens deze Zoom gaan we multi-tasken tussen verschillende realiteiten. We gaan naar een groter plaatje m.b.t. Moeder Aarde en de Antarctica bibliotheek. We gaan grotere verbanden leggen, dwarsverbanden ervaren. Hoe zit dat nou met Holle Aarde, de Flat-Earth, de ijsmuren van Antarctica, buitenaardse civilisaties en belangenverstrengelingen, buitenaardse civilisaties die daar leven op het landoppervlak of ondergronds, piramides, de relatie met Atlantis, geometrische netwerken. Wanneer we terugkeren naar de oorspronkelijke bibliotheek van Antarctica binnen onszelf is het veel makkelijk om te voelen en begrijpen wat er zich afspeelt binnen Antarctica. Het is makkelijk om te beseffen en voelen wat de impact is op het alledaagse leven binnen de schillen werkelijkheid.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we Antarctica vanuit het nieuwe NU opnieuw ervaren. We gaan de sectie van onze eigen bibliotheek opnieuw in beheer nemen om belangrijke thema’s te communiceren en erkennen. We gaan een vrije bewustzijnsreis maken in de reikwijdtes van Antarctica: De blauwdruk van de kosmische Aarde. Het wordt een vrije reis binnen de oneindige reikwijdte van jouw wezen. Moge jij jezelf in deze kern aanraken en Antarctica opnieuw binnen jouw vrije bewustzijn plaatsen. Planeet X Niburu en haar werkelijke gezicht achter alle programma’s mag zichtbaar worden tijdens dit jaar van X, 2024.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.