Czech Republic Blueprint

Hallo lieve mensen,

Op vrijdagochtend 2 december 2022 geef ik een Zoom over de prachtige blauwdruk van Tsjechië (Czech Republic). Hierin zal ik ingaan op de frequentiezone dat door het land wordt vertegenwoordigd in een groter galactisch brein, ook zal ik de gouden stad Praag en de Boheemse gebieden meenemen.
“Alles wat we ooit waren en wisten, en in de vergetelheid is geraakt, is nog steeds in ons en zal in een nieuw jasje wederkeren, vanuit ons, in ons”. Dit is een zin waarin ik al een opsomming maak van wat Tsjechië in ons is, wat er wordt gecommuniceerd in de resonantievelden.
Tsjechië is het menselijke besef, tot in de kleinste details, dat alles er gewoonweg IS. Het is de werkelijke betekenis achter de alchemie ‘Zo Boven, Zo Beneden’. Tsjechië is de samenwerking tussen onze hersenhelften, waarin voelen, ervaren en kennis één zijn.
Het is een bedradingssysteem waarin de werkelijke krachten achter onze hersenhelften bewust samenwerken. Je bevrucht jezelf met jouw zelfrealisatie. Wanneer de hersenhelften samenwerken valt dit voorgeprogrammeerde brein samen met het Brein van de Source Creator in jou (Praag, de hoofdstad). Tsjechië is het vermogen om je veld stevig en stabiel te houden in dit bevruchtingsproces, zodat je je voltallige bewustzijn bent en kunt dragen. Het zet jezelf in het vermogen om oneindig door te kunnen gaan in het connecten van de dots. Juist omdat het oorspronkelijke brein en het voorgeprogrammeerde brein in elkaar vallen, ontstaat er een ontladingsproces van alles wat is vastgehouden, in alle cellen. Het lichaam, het wezen loopt synchroon met de realiteit dat alles er gewoonweg is. Het is een grote shift-button in ons waarin de purpose, de blauwdruk van waarom we hier zijn, drastisch veranderd. Dit is de kennis van de blauwe piramide, die in de Tsjechische vlag is verankerd. Tsjechië is de toon waarin we voelen en beseffen dat alles er gewoonweg is, en in dat besef beweeg je, voorbij de opgelegde limitaties van dit matrix-model.
Tsjechië, vanuit Midden-Europa, is een herbedradingssysteem waarin het lichaam, stap voor stap, wordt geherinitieerd in het voelen en de kennis van ‘het is er al’. Deze onuitputtelijkheid zorgt voor een volledige, bewuste vernieuwing, bevrijding van het lichaam en de purpose van het lichaam. Deze kennis en diepte van het voelen dient te wederkeren naar de mens (de Re-public). Hierin draagt Tsjechië ook de schaduwkanten van ‘het is er al’, wat een belangrijke alchemie is voor machtsgrepen en het uitspelen van de menselijke ziel.
Tijdens deze Zoom neem ik je mee op een diepgaande reis in dit belangrijke Midden Bewustzijn in onszelf. Een soms wat verborgen blauwdruk, die wel heel essentieel is voor de wederkeer van daadwerkelijke overvloed in de mens. Praag staat symbool voor onze kracht, waarin in al de facetten van ons leven overvloed mag zijn.
We gaan de frequentiezone nog veel meer in onszelf traceren en zullen wat belangrijke drukpunten in onszelf in beweging brengen, zoals verschillende punten in Praag, waardoor Praag ook zichtbaar wordt. Wat wenst er gecommuniceerd te worden. Ook nemen we de oer-natuur afstemming mee van het schitterende Bohemen. Bohemen is een stevige draagkracht in het voelen van hoe het onuitputtelijke is en eigenlijk dient te zijn. Het is er al.
Ook zullen we wat lijntjes leggen met de diepte connectie met Duitsland en Oostenrijk.
We gaan via transmissie/meditatie en kennisuitwisseling jouw bewuste Tsjechië veld op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op vrijdagochtend 2 december 2022 en begint om 10:00u en eindigt rond 13:20 uur. Inloggen kan vanaf 09:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 15 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël