De 12:12 Code: The Leyline Universe

Dag lieve allemaal,

Op dinsdagochtend 12 december 2023, de 12-12 Code, geef ik een nieuwe workshop via Zoom die zal gaan over het omvattende bewustzijn van leylijnen. De aderen van de Aarde binnen de kosmos. De informatie-databases die op Aarde de ware identiteit van de Aarde en wezens openhouden. Ze zorgen ervoor dat informatie-en-schepping blijft doorstromen.

Wanneer de identiteiten van een wezen in één van de verdichtheden van de matrix-Aarde zijn kun je zeker afweten van de leylijnen, er veel in en bij voelen. Je kunt gedeeltelijk de informatiestromen in jezelf voelen en ervaren, en misschien ook wel in de communicatie brengen. Maar als je nu even helemaal in-en-uitzoomt, wat zijn leylijnen dan werkelijk? Waar komen ze vandaan? Wat dient er plaats te vinden in jezelf om vanuit in-en-overzicht de volledige dwarsverbanden te kunnen ervaren, voelen en zien? Waar in jezelf dien je ingelogd te zien om de werkelijke frequenties en verhaallijnen te kunnen ervaren? How is it all connected, all this networks of energy and information?
Wat is de energiebron in onszelf waardoor we al die lijnen in verband kunnen zien, in een veel groter plaatje die zoveel verder gaat dan de Aarde en de planetaire geschiedenis?

De leylijnen van de Aarde dragen het geheugen in zich wat de Aarde is binnen het geheel aan planeten, sterren, constellaties en de kosmos in het algemeen. Door jezelf te herinstalleren in deze reikwijdte achter de leylijnen, kun je de werkelijke, exacte krachtenopbouw in jezelf ervaren.

De inlogcode om dit hoederschap te kunnen ervaren, jezelf uit te loggen en opnieuw in te loggen in jouw werkelijke informatie-database om de leylijnen volledig te kunnen gaan ervaren, leeft in jou. Op planetair niveau wordt dit vermogen, om die draai te maken, gehoed in Moskou. Moskou is de frequentie-bandbreedte om dit helemaal te kunnen ervaren zoals het is. De Moederlijke kwaliteit om deze werkelijkheid geboorte en gestalte te geven in jouw Aardse avatar. Het woord Kremlin heeft ook te maken met jouw vermogen om in een werkelijkheid te leven waarin de leylijnen op actief worden gezet. Het geheel gaan voelen en zien. De Bron in jezelf, van waaruit de aderen (leylijnen) ontspringen te kunnen leven en bekrachtigen.

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we ons bewuste, innerlijke hoederschap met betrekking tot leylijnen in beweging brengen. Voor de Nederlandse initiatieblauwdruk zullen we hierin ook de drukpunten Anna Paulowna en Kerkrade meenemen, die hier ook direct mee te maken hebben.
We gaan via transmissies, afstemming, bekrachtiging en informatie-uitwisselingen jouw leylijn-guard in werking zetten. De 12:12 code mag hierin heerlijk doorstromen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdagochtend 12 december 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël