De 6:6 Code: Mona Lisa Love: Passing Through the Dark Age Script

Aloha lieve, mooie mensen,

Dinsdagochtend 6 juni 2023 (de 6:6 code) geef ik een nieuwe Zoom/Online seminar over de Mona Lisa en de frequentiezone/experimentzone die de ‘Dark Age’ wordt/werd genoemd.

De Mona Lisa, het meesterwerk van Leonardo da Vinci, is voor velen een groot mysterie. Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd?
Mona Lisa is het bewustzijn dat je aan blijft kijken, no matter what. Mona Lisa is de blijvendheid van het bewustzijn. Het vermogen om vanuit het bewustzijn van de waarnemer in de wereld te staan. Hierdoor is alles tegelijkertijd aanwezig en ben jij het vermogen om vrij te zijn, ongeacht wat. Het is de bewuste onaanraakbaarheid, de onschendbaarheid van het bewustzijn.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende dimensies, verschillende codes van de Mona Lisa bewandelen. Één van de motieven van het Da Vinci-Wezen om de Mona Lisa te schilderen was om een doorgang in werking te zetten door het script van de Dark Age. De Dark Age is een era, een experiment waarin het oorspronkelijke donker, en de dieptes van de schaduwlichamen in werking werden gezet. Het bevat de kennis van het individuele-en-collectieve onbewuste. Je zou kunnen zeggen dat de Dark Age samenloopt met de vrijheid van de schaduwwereld om te experimenten. Wat kun je doen in de afwezigheid van het bewustzijn? Hoe kun je een fenomenale simulatie in werking zetten die wordt gedragen door de planetaire bewoners zelf? In dit ervaringsvlak, wiens algoritmes nogsteeds door de dagdagelijkse ervaringen heenlopen, werden er frequentiezones in werking gezet waar er daadwerkelijk ervaren wordt dat er geen licht is. Het is het meesterbolwerk van fantomen, Archontische simulaties.
De Mona Lisa (1503-1506) is het bewustzijn waarbinnen we letterlijk vanuit pure aanwezigheid de schaduwlichamen, de Archontische lichamen, kunnen zien, die deze fysieke lichamen, in deze gedaante bij elkaar houden. De Mona Lisa is als een precisie-operatie waarin alle gelaagdheden van de schaduwlichamen zichtbaar worden. Het is een overzicht over de werkzaamheid van de Dark Age, waarin de Renaissance en de Inquisitie-werkelijkheden elkaar raken. Het is daadwerkelijk kunnen waarnemen en voelen wat liefde is en waar angsten zijn ontstaan in het onbewuste, in droomlichamen.
Tijdens deze Zoom ga ik diep in over de reikwijdte van de schaduwlichamen. Hoe diep gaat deze rabbit hole? En vooral, hoe kun je met jouw innerlijke Mona Lisa-waarde vanuit binnenuit de volledige waarnemer, de heelheid zijn, zodat jouw tempel, fysieke lichaam, niet meer gebruikt kan worden als opslagplaats voor de simulatie.
Da Vinci verwijst naar de ervaringszone van de Dark Age. Hoe zijn de schaduwlichamen in galactische labaratoria ontwikkelt, om de Aarde-mens in de simulatie te houden? En vooral, hoe kun je jouw bewustzijn uploaden en installeren in het exacte punt waar de Dark Age Vortex in werking is gezet?
We gaan de innerlijke Mona Lisa verder uitdiepen. We gaan bekrachtigen, maar ook een roadmap, een doorgang, in werking zetten door de zone die we de Dark Age zijn gaan noemen. Dit is een zone waar jij zelf de ‘verlosser’ bent van het ‘gewicht’ van het onbewuste.
Tijdens deze Zoom gaan we letterlijk veel in-en-uitzoomen. Hierin nemen we ook de blauwdruk (nogmaals) mee van Frankrijk en Italië, en waarom de Mona Lisa in Parijs, in het Louvre, is gevestigd.
Door middel van transmissies/meditaties, bekrachtigingen en informatie-uitwisseling gaan we onze eigen Mona Lisa Key aanzetten, onze boardcomputers die het Dark Age Experiment kunnen (door)zien bewust in beweging brengen.
Ik kijk er naar uit om deze dieptes in te gaan.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdochtend 6 juni 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël