De Belgische Blauwdruk: Wallonië

Lieve mensen, als basis voor 2023 geef ik een belangrijke Zoom over een frequentiezone die nu echt gezien en erkend dient te worden. Het gaat over de psychologie alchemie van het Belgische deelgebied Wallonië. Een deelgebied waar zoveel om te doen is (geweest). Een bewustzijn dat zo graag voor zijn/haar belangen en inspraak wenst op te komen, maar onder een zeer krachtige hypnose verkeerd. Wallonië is een essentiële opslagplaats van veel informatie over de oorsprong van geboorte en de kern van het vastpinnen van het geboortekanaal.
België is een verzamelplaats voor alle archieven van geboorte, oorspronkelijke geboorte, en ook over hoe geboorte wordt gezien onder geavanceerde galactische mind-control. België is eigenlijk dat fragment van ons bewustzijn waarin wij zelf weer bewust ervaren wat er geboren wordt en wat niet, maar daar is als mens ontzettend veel kracht, moed, en informatie voor nodig. Wallonië is het centrumpunt geworden van deze kracht, maar ook van alle mogelijke verdraaiingen die we maar kunnen ervaren, zodat we blijven circuleren in het voorgeprogrammeerde ervaringsveld en haar informatievoorziening. Wallonië is het gewicht van het geboortekanaal, en de mogelijkheid om het geboortekanaal te bevrijden, alle invoegingen van ons af te schudden.
De alchemie tussen Vlaanderen, Wallonië en het Brussels Gewest is een alchemie om de fakkel op te pakken om de volledigheid van het geboortekanaal bloot te leggen. We gaan tijdens deze Zoom een diepe reis maken om de oorspronkelijke lijnen/betekenissen achter deze Belgische ‘Trinity’ in onszelf te zien en voelen. Welke formule is hier aanwezig en draagt de gehele bibliotheek van alles wat België in onszelf is? Waar zit de verbinding, waar zit de kracht en waar zit het spanningsveld tussen Vlaanderen en Wallonië?
Ik vind het vooral belangrijk om vanuit de hoofdlijn in onszelf te vertrekken om daadwerkelijk in het hologram te kunnen voelen en kijken, voorbij de chaos van de vele verhaallijnen. Wallonië is ons vermogen om volledig uit onze comfortzone te stappen. Het is het vermogen om onze gehele afweersysteen te kunnen zien, vanuit essentie en dualiteit.
Waar het op neer komt: Zijn we bereid om in Pandora’s Box te gaan, om achter de frequentiezone te gaan van wat we mogen zien? Gaan we verder voelen en kijken achter alles wat geboorte is? Gaan we achter het voorgeprogrammeerde licht kijken? Gaan we de kurk van de fles halen en de werkelijke Geest van geboorte in, binnen alle dimensies van ons wezen?
Wallonië is een diepe, weggestopte frequentiezone waarin oorspronkelijk behoud en het behoud van ‘schijnveiligheid’ elkaar in het ultieme ontmoeten.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende bewustzijnsarchieven en drukpunten aanraken om de Wallonische informatievoorziening in onszelf voelbaar en in beweging te brengen. Het is een informatievoorziening van het uithoekje van de mensheid. De diepte van de verdichting van het geboortekanaal, juist waar de vernauwing en de openbaring samenkomen.
We gaan Wallonië ervaren. We nemen de drukpunten Namen (hoofdstad en hoofdmeridiaanpunt mee), Luik, Waterloo, Spa, de Grotten van Han, Orval en Bouillon. Hierin zullen we ook inzage verlenen in wat er via Godfried van Bouillon is ingevoegd, als één van de pilaren van de eerste kruistocht.
Deze drukpunten fungeren vandaag als inlogsysteem om het veld van Wallonië heel precies in onszelf te kunnen traceren, en om de Leeuw (van Waterloo) te ontwaken. Ook zullen we de rol van de Belgische blauwdruk in relatie tot de kosmische water-bibliotheek onder de loep nemen! (O.a. de Meuse, Maas, die door Wallonië heenstroomt)
We gaan vanuit de innerlijke balans tussen diepte transmissies, afstemmingen, voelen en kennisuitwisseling Wallonië binnen. Wallonië, het land met de rode haan op haar vlag. It’s about breaking the barriers van wat is toegestaan om te zien, onder mind-control. It’s time for the next phase. 2023, nieuw bewustzijn. Het innerlijke België openbaart zich, in werkelijke veiligheid.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op donderdagochtend 12 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël