Uncategorized

De Nachtwacht: De Intergalactische Blauwdruk van Friesland

De prachtige provincie Friesland heeft een unieke soevereine functie binnen de Nederlandse blauwdruk. Tijdens deze Zoom gaan we verschillende facetten behandelen wat de functie en frequentiezone Friesland binnenin onszelf vertegenwoordigd. Wie zijn de Friezen? Waar komt hun bewustzijn vandaan? En waarom wordt Nederland in Vaticaanstad vertegenwoordigd door de Friese Kerk (Friezenkerk) (gelegen vlak naast het Vaticaan?) En waarom zijn de Friese wateren direct gelinkt aan Engeland en Scandinavië. Vanuit deze vaarroutes kun je rechtstreeks naar en door Friesland, zonder oponthoud.
Friesland herbergt talloze schatten en een bewustzijn dat essentieel is voor de ontwikkeling van het Nederlandse quantumveld binnen de Nieuwe Tijd.
Tijdens deze avond gaan we op verschillende wijzen in hoe Friesland samenloopt met de Nederlandse blauwdruk.
De Friese bewustzijnsvelden en zielengroepen zijn in werking gezet om de Nederlandse blauwdruk van ‘buitenaf’ te kunnen blijven waarnemen. Friesland is dus eigenlijk de belichaamde waarnemer van de functie van de Nachtwacht. Het is het vermogen om vanuit zuiver waarnemen en werkelijk voelen de functie/het schip van de Nederlandse blauwdruk te blijven aansturen vanuit soevereiniteit en belichaamd bewustzijn. Friesland is de keyholder van het innerlijke overzicht rondom het grotere plaatje van wat er binnen Nederland en op wereldniveau plaats mag vinden. Friesland is het vermogen om het Geesthoederschap van Nederland te belichamen (code o.a. aanwezig in de Heilige Geestkerk te Heerenveen).
Friesland heeft talloze kwaliteiten/functies en een eigen menselijke, planetaire en intergalactische historie die in deze tijd nog veel verder erkend mag worden en open mag bloeien. Friesland zorgt door haar unieke trilling dat het Nederlandse schaduw/projectiesysteem heel secuur wordt afgepeld. Dit komt omdat het uitgangspunt werkelijke soevereiniteit is. Friesland is de hoeder van de werkelijke Geest van liefde die het Nederlandse DNA nodig heeft om z’n functie hier te kunnen vervullen. Friesland is ook een inplug/communicatiesysteem voor talloze buitenaardse rassen om vanuit werkelijke harteliefde naar de mensheid te blijven kijken, en de mensheid van daaruit de benaderen. Dit geldt natuurlijk ook voor de mensen in dit Aardse hologram: Friesland is de liefdesfrequentie die nodig is voor ons als mensheid om onze functies te kunnen doorzien en vanuit liefde te handelen. Dit wordt o.a. gesymboliseerd in de Friese vlag: Blauw/wit en hartjes. Friesland is de wat-liefde-is frequentie voor Nederland.
Tijdens deze Zoom gaan we Friesland van binnenuit en vanuit een galactische frequentie heel bewust ervaren. We gaan diep inzoomen om Friesland te erkennen in wat is. Hierdoor zullen verschillende unieke krachtplekken worden ervaren om meer inzicht te hebben over deze werkzaamheid. De krachtplekken zijn de meridiaanpunten en infrastructuur, de verduidelijking van al het bovenstaande. We zullen tijdens deze Zoom afstemmen op de watercultuur, het ontstaan van de Friezen, als eigen universele wezens, Leeuwarden, Sneek, Hindeloopen, Sloten en Heerenveen. Ook zullen we kort ingaan op de formule van de 11 steden. Wat wenst hier nu eigenlijk echt gecommuniceerd en ervaren te worden? In meditatie en tijdens de kennisuitwisseling zal Friesland diep worden erkend als een innerlijk alchemistisch krachtenveld.
Het wordt een prachtige, bekrachtigende avond waarin we een soeverein bewustzijn binnen gaan en een verdiepingsslag voor de innerlijke Nederlandse blauwdruk.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandag 12 juli 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com Je kunt je ook opgeven voor de opname, wanneer je niet live deel kunt nemen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Na opgave zal ik zsm de praktische mail versturen. Voel je aub ook vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Hartelijk dank en wie weet tot de 12e juli 2021.
With love, Nanco Immanuël