De Nederland-Frankrijk Blauwdruk: De Piramide van Austerlitz

Bonjour lieve mensen, op vrijdagochtend 2 juni 2023 geef ik een volgende (kortere) Zoom over een belangrijk alchemistisch kruispunt tussen de Nederlandse en Franse blauwdruk, waarin de Piramide van Austerlitz een belangrijke rol bekleed, als een intergalactisch datacentrum. We gaan het hebben over de Nederlandse piramide!!!
Hoe ligt de lijn nu precies tussen de alchemistische betekenis van Frankrijk en Nederland? Wat gebeurd er wanneer deze bewustzijnsvelden tot in de kern uitgepakt worden? Hoe ver gaan deze bewustzijnspakketjes in onszelf?
Frankrijk is de naam voor de alchemie waarin we binnenin ons lichaam oorspronkelijke informatie kunnen opslaan en behouden. Frankrijk is de geometrie waarbinnen wij in onszelf alle informatie en data kunnen verwerken. Letterlijk de sleutel tot de belichaming van de eenheids-kennis. Frankrijk is de overdracht van de ‘macht’, de gemachtigdheid om zelf alle kennis te zijn, te voelen en ervaren, waardoor we niet meer geregeerd kunnen worden door de wezens wie we als mensheid de macht hebben gegeven. Frankrijk is veel, vertegenwoordigt veel in wezens, en juist in verhouding met Nederland mag de volle levenskracht in onszelf voelbaar worden.
Tijdens deze Zoom gaan we op microscopisch level inzoomen op de formule en werkzaamheid van de piramide van Austerlitz, gebouwd in 1804, gekoppeld aan een Franse generaal, en het tijdperk van de Napoleons, waar Louis Napoleon als ‘Koning’ regeerde over Nederland.
Wat doet de piramide van Austerlitz in het bewuste/onbewuste van mensen? Hoe werkt het frequentiematig? Hoe zit het met de verhoudingen, van 33 meter hoogte, en de 40×40 meter maten? Waarom is het gebouwd in de frequentiezone van Provincie Utrecht?
We gaan een stukje mystiek Nederland verder doorgronden. We gaan door middel van bewuste afstemming, meditatie/transmissie, en kennisuitwisseling een belangrijke doorgang binnen de Nederlandse blauwdruk op AAN zetten.
Het is de tijd dat we werkzaamheid van deze piramide bewust ontcijferd en ontrafeld wordt.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op vrijdagochtend 2 juni 2023. De zoom is van 09:45u t/m 12:15u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël