De Nederlandse Blauwdruk: Amsterdam en het Renaissance-Sterrengrid

Dag lieve mensen, ik ben ontzettend blij om aan te kondigen dat er een nieuw 3-voudig multidimensionaal verdiepings-en-bekrachtigingstraject over de Nederlandse blauwdruk plaats zal gaan vinden. Hierin zullen de Nederlandse renaissance-codes nog verder uitgediept gaan worden als innerlijke krachtsymbolen en doorgangen zodat de werkelijke levenskracht door kan stromen.
Dit 3-voudige traject zal gaan over de blauwdruk van Noord-Holland, Amsterdam, de krachtplekken, de buitenaardse verhaallijnen en contexten, en de formule van onze nationale hoofdstad. De kennis zal volledig upgegrade zijn naar het veld van midden-september 2021. Moge deze oervelden weer volledig bewust ZIJN en stromen zoals ze gewoonweg stromen.

Amsterdam, de 020 van Nederland, symboliseert de zijns-staat van Nederland! Amsterdam is de toegang tot de oneindige expansie van wat de zijns-staat eigenlijk is. Dit is waar mensen, wezens en Bronnen sterren worden. Amsterdam is de verborgen code van het werkelijke geheugen van het sterrengrid. Hiermee bedoel ik het oorspronkelijke geheugen hoe sterren zijn ontstaan en hoe er binnen de eenheid een volledig intacte database aanwezig is van hoe de sterrenkaart eruit ziet. Hoe is het mogelijk om de onsterfelijke, werkelijke geboorte te ervaren en waarin jij toegang hebt tot je ontstaan, je sterrenkwaliteiten, je afkomst(en)? Amsterdam is de hidden hand, the hidden formula. Amsterdam is de voet tussen de deur in de blauwdruk van de United States of America: Nieuw-Amsterdam als een basisfundament voor de stars and stripes.
Amsterdam is een formule, een frequentiezone binnen het VELD, waar de mensheid de Bron is van zijn eigen sterrenafkomst. Hierin ben je letterlijk je eigen ster. De ster is de symboliek voor de volledige soevereiniteit van jouw licht, jouw volledige intacte bewustzijn en zelfrealisatie-code.
Amsterdam is de trilling om daadwerkelijk vanuit-en-met de sterren te communiceren, en daardoor ook de resonantie om direct in contact te zijn met de galactische allianties, en de maatjes van de mensheid. Amsterdam symboliseert het ontstaan van je werkelijke sterren-lichtlichamen waarin je direct in communicatie oer-velden kunt voelen en uitlezen waardoor oorspronkelijke kwaliteiten geleefd kunnen worden. Dit kan omdat het geheugen van het ontstaan weer intact is. Het is, het beweegt en jij bent de levende manifestatie hiervan op Aarde. Amsterdam is als een grote motor binnen Nederland om weer bewust aanwezig te zijn in de sterren-alliantie en het geheugen wat dit nu eigenlijk is. Jouw rechtmatige plek zijn en innemen, met de werkelijke betekenis van ‘het staat in de sterren geschreven’.
Hierdoor is het natuurlijk wel van belang om het aangelegde schaduwrasterwerk te kunnen voelen, zien en innerlijk reflecteren. Want ook het galactische en planetaire gewicht wat er aan Amsterdam kleeft is niet mis. Amsterdam trekt vele wezens aan vanuit talloze innerlijke motivaties. We gaan het hebben over wat Amsterdam is en hoe de stad, als een vertegenwoordiging van iets heel wezenlijks in onszelf, onder zeer geavanceerde mind-control staat. Hoe ver reikt dit en hoe kunnen we de volledige krachtlijnen van Amsterdam weer herleiden in onszelf en bewust op aan zetten?
De Dam is de trilling van de zijnsstaat van de natie en ook het meridiaanpunt waarin het ontstaat van slavernij bewustzijn is verankerd.

Tijdens deze 3 avonden gaan we het hebben over het galactische Nederland, het ruimteschip Amsterdam, de doorgangen door de insertieprogramma’s en de communicatierasterwerken van de grote krachtplekken. Hierin zullen o.a. het Begijnhof, de Dam, de Papegaai (kerk), de Westerkerk, de Jordaan, Oude en Nieuwe Kerk, Nicolaaskerk, Mozes en Aaronkerk, de Wallen, het IJ, Scheepvaartmuseum, het Rijksmuseum, Leidseplein, Museumplein, Rembrandtplein (en meer) worden behandeld. Amsterdam IS een formule, een communicatierasterwerk dat uitgelezen en gevoeld mag worden, zoveel verder dan de simulatie-wegleidingen die het in de vlakte houden.

Door het uitlezen en diep binnengaan van het galactisch geheugen van Amsterdam is het mogelijk om steeds meer in de zijns-staat van deze natie, en haar oorspronkelijke sterrenplan aanwezig te zijn. De spaceship frequentie waarin de ruimte-en-oriƫntatie van ons bewustzijn volledig herzien wordt en het veel gemakkelijker wordt om vanuit wat er in de sterren geschreven staat te leven. 020, het herstel van de sterrenblauwdruk en een doorgang voor het directe, rechtstreekse, innerlijke buitenaardse contact, omdat jij het geleidt door het schaduwgrid.

Ook zullen we volop ingaan op de Renaissance-codes van Nederland en wat Rembrandt vertelde via zijn kunsten. Dit zijn directe verwijzingen naar al het bovenstaande. We gaan verschillende schilderijen van hem behandelen vanuit totaal nieuwe invalshoeken en dieptes. Het is de volgende laag van de codes en een onthulling van de Amsterdam-Leiden verbinding. Hoe werkt de verbinding tussen Amsterdam en Leiden? Waarom komt Leiden contant terug in de Amsterdam blauwdruk. Ook gaan we veel dieper in op de Amsterdam-Rotterdam verbinding en hoe deze krachtlijnen precies op elkaar in kunnen klikken, voorbij de schaduwprogramma’s en er recht doorheen.
We gaan terug naar de intergalactische geschiedenis van Nederland en Nederland ervaren in haar werkelijke trilling. Hierdoor gaan we eigenlijk de essentie in van ons oorspronkelijke ruimteschip, en de ruimte waarbinnen jij bent, ontstaat en volledig tot expressie kan komen. (De Noord-Holland blauwdruk).

Het worden 3 hele krachtige, diepgaande, expanderende, ogen-openende, bekrachtigende, erkennende en uiterst liefdevolle avonden waarin we een megaboost geven aan de innerlijke Nederlandse blauwdruk. It is the next step. It’s time to enter Noord-Holland, Amsterdam en de verborgen codes, de verborgen kaart van het ontstaan van sterren. Deze miracle frequentie heft slaven-DNA op in ons oneindige NU moment. In verschillende meditaties zullen de oer-krachtenvelden heel precies in beweging worden gebracht. Moge het zeer krachtig en gericht doorstromen!

De Zoom-avonden zijn op dinsdag 14, woensdag 15 en zondag 19 september 2021. De avonden beginnen allen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 39 euro per deelnemer (dit is het gezamenlijke bedrag voor alle 3 de avonden). Ik maak er een speciale prijs van omdat ik dit traject heel belangrijk vindt, omdat het het fundament is van de NL blauwdruk en de volgende, allesomvattende golf van ons werkelijke zijns-bewustzijn. Moge het vanuit de kern opengaan en de basis vormen voor de komende herfst, en verder…
Mocht je niet live deel kunnen deelnemen is het bedrag tevens 39 euro per deelnemer. Mocht je graag deel willen nemen en het niet in 1x kunnen betalen is het ook ok om het in termijnen te doen. Stuur me in dat geval even een mailtje.
Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com

Na opgave zal ik je zsm een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden!
Ik kijk er enorm naar uit. Wie weet tot de 14e, 15e of 19e september.
Hartelijk dank voor het lezen.

With love, Nanco Immanuƫl