De Nederlandse Blauwdruk: De 010 Code

Dag lieve mensen,

Op vrijdagochtend 19 mei 2023 geef ik een verdiepings-afstemming via Zoom over de innerlijke Nederlandse blauwdruk. Dit is een kortere Zoom. Hierin gaat de 010-codering erkent en verdiept worden. Dit is de regio Rotterdam.


Ver voorbij alle beelden is Rotterdam de alchemistische formule waarin the Law of One wordt geher-initieerd. Onze Nederlandse DNA-ervaring van volledig één zijn met Bron. De stemvork waarbinnen we als Bron Zijn, Bron waarnemen en daarin alle verbanden kunnen leggen hoe de verhoudingen liggen binnenin onszelf. Zuid-Holland is de shift maken naar je eigen Moeder-Zijn, ver voorbij alle programma’s van hier. De Moeder in jou bevrijd haarzelf van alle programma’s en vervloeiingen met de matrix-werelden. Zuid-Holland is het basisfundament van de Nederlandse blauwdruk. (Bijvoorbeeld de verwijzing van het Hof van Nederland, in Dordrecht). Het vermogen om in je zadel, je zetel te zijn. Het is jouw Moeder-hologram. Daar waar jij je eigen Moeder bent, vervallen alle naar-buiten-toe projecties. Rotterdam is de ruimte-maker, het innemen van je bekken om het werkelijke galactische bedradingssysteem in jezelf aan te leggen.

Tijdens deze Zoom gaan we de alchemie van de 010 versterken en verdiepen door nieuwe informatie-pakketjes in beweging te brengen. We gaan de werkelijke communicatie achter Rotterdam opnieuw stevig neerzetten om van daaruit de 010-pakketjes van Bergschenhoek en Berken-en-Rodenrijs uit te pakken. Waarom vallen deze blauwdrukken in de 010 en hoe ondersteunen deze codes het werkelijk kunnen ervaren dat je 1 bent met Bron? Verder gaan we een belangrijk verlengstuk van de 010 in beweging brengen door de shiften naar de omheen-liggende gemeente van Krimpenerwaard. Hierin zullen we het veld van Lekkerkerk (0180) en Bergambacht (0182) heel precies inklikken in een veel groter, innerlijk alchemistisch verband. Lekkerkerk en Bergambacht zijn 2 dorpen in de gemeente, en vormen samen een formule van belangrijke betekenis. Het is de kracht van een dieper voelen en geheugen. Hoe liggen deze verbanden? Hoe kunnen we hier meer een totaalformule van maken? Als een goudsmid, een ambacht? Hoe losse facetten bewust tot één geheel te smeden, in ons eigen leven?
Deze Zoom heeft de functie om een boost te geven aan de stabiliteit van het bekken, en een steviger fundament neer te zetten van veiligheid en helderheid, zodat de Nederlandse blauwdruk meer manifest wordt en meer draagvlak heeft. Hoe meer Zuid-Holland is uitgepakt en staat, hoe meer de oorspronkelijkheid ontvangen, gevoeld en gezien kan worden. Het basisfundament, de schoot, de rode leeuw van Zuid-Holland, dient stevig te staan. De gezonde individualisering van de innerlijke Moeder-alchemie.
Via meditatie/transmissies, bekrachtiging en kennisuitwisseling gaan we dit informatiepakketje bewust in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op vrijdagochtend 19 mei 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:15u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël