De Nederlandse Blauwdruk: Een Nieuwe Zuid-Holland Transmissie

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 16 mei 2024 geef ik een nieuwe, kortere Zoom over de Nederlandse blauwdruk waarin we een update gaan doen in de blauwdruk van Zuid-Holland. Zuid-Holland is eigenlijk het bekken, de schoot, de oorspronkelijke draagkracht om de Nederlandse blauwdruk te belichamen. Zuid-Holland is het geheugen hoe we hier onze eigen ‘Moeder’ kunnen zijn, waarin alle projecties en schillen van wat Moeder is wegvallen. Ieder wezen is hierdoor in staat om vrij te zijn in zijn/haar wereldbeeld. Jij bent jouw eigen toegang tot jezelf en je volle bewustzijn op Planeet Aarde. Zuid-Holland is een kaart, een collectief aan cellen, aan meridianen, die het Moeder-Hologram van Nederland heropent. Door jouw bewuste opening voor je eigen kern, jouw eigen initatievermogens, ben jij de stabiliteit van je eigen informatievoorziening. Jij bent je eigen informatievoorziening en het vermogen om jezelf te zijn en op een fijne manier te ‘dragen’. Zuid-Holland is als een ‘oorspronkelijke duivelsuitdrijving’, een pioniers-staat in jezelf waarin je alles afpelt wat je niet bent.

Tijdens deze Zoom gaan we de innerlijke alchemie en lichtkracht van Zuid-Holland verdiepen door nieuwe codes in beweging te brengen. We gaan opnieuw regio Rotterdam, de 010 in. Rotterdam, ver voorbij de plaatjes en de beelden van deze wereld, is een bandbreedte waarbinnen we in Nederland stabiel kunnen ervaren dat we één zijn met Bron. Jij bent Bron. Jij bent de toegang tot de innerlijke kaart, de Moedercel, waarbinnen alles connected is. Alle informatie is één verhaal. Alles is elkaar en klikt in elkaar in deze werkelijkheid. Rotterdam is het vermogen om dat werkelijk te ‘zien’.
We gaan de alchemie van Rotterdam vernieuwen door middel van bekrachtiging en ook de drukpunten Portugaal (010) en Hellevoetsluis (0181)(Gemeente Voorne aan Zee) meenemen. Wat zijn de codes van deze drukpunten, die wij in de matrix ervaren als plaatsen? Wat zijn de werkelijke betekenissen en lichtcontouren van deze plekken? Waar wordt er alchemistisch naar verwezen achter de namen, vlaggen en wapenschilden? Wat betekent het in ons?
Welk portaal is Portugaal? Waarom is het Delta Psychiatrisch Centrum in Portugaal bv? Wat is de impact van dat mind-control centrum op het menselijke veld?
Ook gaan we naar de verschillende dieptes van Hellevoetsluis. Waar komt deze bijzondere naam vandaan? Wat betekent het? Welke formule is het in ons eigen interdimensionale bewustzijn?
We zullen een unieke mix maken van Rotterdam, Portugaal, Hellevoetsluis. De dwarsverbanden ervaren als 1 geheel, 1 formule. We gaan de reikwijdte van innerlijk Rotterdam laten groeien. Dit is het vermogen om in afstemming dots te kunnen connecten. Rotterdam is het vermogen om als Bron de dots tot in precisie te connecten, vanuit binnenuit. Dit ‘moederlijke’ vermogen in ons mag nog verder openbloeien.
Het wordt een prachtige afstemming. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagavond 16 mei 2024. De zoom is van 19:30u t/m 21:40u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël