De Nederlandse Blauwdruk Empowerment: Gelderland/de Achterhoek

Hallo lieve allemaal,

Wat vind ik het leuk om aan te kondigen dat ik op donderdagavond 30 november 2023 een nieuwe, extra Zoom zal geven ter bekrachtiging van de innerlijke Nederlandse blauwdruk. Tijdens deze Zoom gaan we aan de slag met de innerlijke formule van de Achterhoek, in het Gelderse land. Voor mij ook een extra bijzondere, omdat dit de geboortegrond is van mijn vader en waar ik veel tijd heb gespendeerd.
De Achterhoek is een mystiek gebied, en een essentiele bandbreedte in ons eigen bewustzijn. Hier is o.a. de mythe van de ‘Witte Wieven’ nogsteeds deel van de tradities.

De Achterhoek is ons vermogen om vanuit ons ouderlijke, oerbewustzijn te kunnen positioneren achter alle werkelijkheden van hier. Dit is een essentiele kracht die nodig is om werkelijk te kunnen initiëren en creëren. Jij bent de Bron die zijn/haar motivaties kent.
De Achterhoek is ook de reikwijdte in onszelf om het ouderlijke bewustzijn in een constante, doorlopende, vrije stroom te laten bewegen. Dit zorgt voor een vermogen om daadwerkelijk je eigen ouders te zijn. Jij bent hierdoor de bedding waardoor jouw volle bewustzijn hier werkelijk kan staan. Jij zorgt in alle lagen, vanuit je hart, goed voor jezelf.
De Achterhoek is dus een vermogen om te stabiliseren in het oer en sneller te trillen dan de misstanden/verdraaiingen die in al die dimensies hebben plaatsgevonden. In de vlag van de Achterhoek is dit ook terug te zijn, omdat de Achterhoek gekoppeld is aan het Witte Andreaskruis op een groene achtergrond.
Er zijn veel lagen die ik tijdens deze Zoom voelbaar en inzichtelijk wens te maken. De Achterhoek, een beetje een verborgen zone, die nu volop in het bewustzijn gebracht mag worden. Een belangrijk stukje natuurlijk Nederland, waarin je bloot kan leggen wat subtiel is weggestopt.

Tijdens deze Zoom zal ik verschillende drukpunten meenemen om het interdimensionale, alchemistische archief te openen. Hierin neem ik Doetinchem mee, Zutphen, Winterswijk, Eibergen, Berkelland, Montferland, de IJssel en Oude IJssel. Ook zal ik de betekenis van de mystiek van Witte Wieven in relatie tot deze regio meenemen, Wat schuilt hier nu eigenlijk achter? En hoe loopt dit samen met het Witte Andreas Kruis?
We gaan dit prachtige pareltje binnen de Nederlandse blauwdruk bewust in beweging brengen. Een formule die ontvlamd en zichtbaar IS en wordt.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 30 november 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:40u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël