De Nederlandse Blauwdruk: Gelderland/Arnhem-Achterhoek Bekrachtiging

Dag lieve allemaal,

Op donderdagochtend 28 december 2023 geef ik de op één na laatste Zoom-workshop van kalenderjaar 2023. Dit is een nieuwe Zoom over de blauwdruk van Nederland, waarin we weer heel bewust inzoomen op de blauwdruk van Gelderland. Dit keer staat de hoofdstad Arnhem centraal, en zullen we kort het veld van Doesburg en (de heks van) Almen meenemen. Het gaat om de relatie tussen Arnhem en de Achterhoek.

Ik ben ontzettend blij om een vernieuwde Zoom te geven over het mooie Arnhem, de stad waar ik al de helft van mijn leven woon. Een veelzijdige stad vol met codes. Iedere dag kom ik weer iets nieuws tegen m.b.t. het drukpunt/het interdimensionale rasterwerk wat hier aanwezig is.
Gelderland, als grootste provincie van Nederland, brengt ons terug naar ons oorspronkelijke ouderschap. De oudste toon van ons ontstaan. De afstemming die nodig is om onszelf daadwerkelijk te kunnen zien en ervaren. Het heelheidsveld waarbinnen wezens het scheppingspotentieel benutten. Een ‘goede ouder’ zijn voor jezelf, gezonde, gerichte, liefdevolle zelfzorg zorgt ervoor dat jij jezelf volledig kunt ontplooien hier. Jouw innerlijk kind die vrij baan heeft om te leven waar het werkelijk voor gekomen is.
Arnhem, of in het Duits Arnheim, de 026, verwijst naar ons vermogen om ons daadwerkelijk thuis te voelen in onszelf. De exacte toon van thuis-zijn in jezelf, waardoor het wezen niet meer op de oude manier hoeft te zoeken en projecteren. Het is het centrumpunt van het ‘ouderschap’, het leven in je werkelijke communicatieveld. Communiceren vanuit je diepste kern, zodat de Elders in zichzelf en met elkaar samen kunnen zijn en kunnen komen om de galactische bibliotheek op Aarde te herstellen en te kunnen leven. De raad van wijsheid. Arnhem is de toon waarbinnen het werkelijke wezen/de rechtmatige Avatar dit lichaam bewoont. We dienen dat vermogen te initiëren. Het is een keuze om jezelf helemaal te zijn en dit lichaam ‘terug te hacken’. Het is tevens de sleutel frequentiebandbreedte rondom zichtbaarheid en onzichtbaarheid in het Nederlandse veld.

Tijdens deze Zoom zullen we verschillende codes van Arnhem in werking zetten. Formules. Wat zit er achter de verwijzingen? Wat is deze levenskracht in onszelf? Waarom was er een SS-hoofdkwartier in Arnhem? Wat was Operatie Market Garden nu werkelijk? Wat betekent de gespiegelde ‘blauw-witte adelaar in de vlag van Arnhem’? Hoe loopt de lijn van de Arnhemse bibliotheek door de werkzaamheid van de Nederlandse blauwdruk heen? Hoe werkt het rasterwerk van ‘thuis-zijn’, thuis-voelen door het hele meridiaansysteem heen?

Naast het ervaren van Arnhem zullen we ook kort de relatie tot de Achterhoek meenemen, en de blauwdruk van Doesburg en Almen.

Het wordt een prachtige ervaring in onszelf, in het centrale communicatiesysteem van jouw ouderlijke wezen, die het vermogen tot initiatie stevig houdt en solide in de wereld kan zetten.
Welkom in het ouderlijke veld, de Elders, welkom in jou.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagochtend 28 december 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël