De Nederlandse Blauwdruk: Nijmegen: 024, de Nederlandse X

Dag lieve, mooie mensen,

Ook in 2024 kies ik ervoor om bewust verder te werken aan de innerlijke Nederlandse blauwdruk: Het openstellen en balanceren van het dossier/het collectieve geheugen. Hierdoor groeit de life force en het besef wat Nederland alchemistisch is binnen het veld van WEZENS.

Omdat we nu in 2024 zijn, en de 24 is X in het alfabet, begin ik dit jaar met het samen, collectief aan zetten van de alchemie van 024, waarin Nijmegen, Gelderland centraal staat. Nijmegen (10e grootste stad van Nederland) is een formule. Op het gemeentehuis van Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, staat ‘Nijmegen de oudste’. Wat wordt daarmee bedoeld?
Wat is de bandbreedte van Nijmegen als epicentrum van de X?
Nijmegen is de dimensie van de vrije zone in onszelf. Een draai die we dienen te maken om terug te keren naar de reikwijdte van het ontstaan van ons levenszaad, waardoor het zaad werkelijk kan ontkiemen. Het is het terugkeren naar het leven vanuit purpose. Het is een beweging waarin we uit de voorgeprogrammeerde zaadjes stappen. Het is het zichtbaar maken van hoe ver de rabbit hole gaat in het manipuleren van zaad. Wanneer wezens leven in gemind-controlde zaadjes, leven we andere levens dan ons werkelijke, oorspronkelijke leven. Het is een opsluiting is zielenaspecten en slaven-DNA.

Nijmegen is een keerpunt, een doorgang door de manipulatie van het zaad. Het is een draai maken waarin we daadwerkelijk kunnen zien hoe het echt in elkaar zit. Van binnenuit-buitenaf kunnen ervaren hoe zaad-manipulatie werkt, zodat je terug kunt keren naar de oorspronkelijke waarde, waar we de dieptes van de ‘coma-slaap’ kunnen doorzien en lostrillen.
Het energetische centrumpunt van Nijmegen is de Stevenskerk (ofwel Stefanus-kerk, wat refereert naar de 1e martelaar, wat een verwijzing is naar het geheugen waar de oorspronkelijke toon van wezens is aangepast in de simulatie, en waarin wezens taken vervullen die dit systeem dienen, in plaats van de werkelijke schepping).

Tijdens deze Zoom-workshop gaan de heel bewust ervaren wat Nijmegen is, en waarom Nijmegen het epicentrum is van de Nederlandse X-database. Wat betekent dat nu werkelijk? Hoe zit dit geheugen in elkaar?
We zullen verschillende drukpunten van het Nijmeegse meenemen, zoals het Keizer Karelplein, Titus Brandsma Gedachteniskerk, de Waal en de Nijmeegse vierdaagse. Waar refereert het werkelijk naar, achter de simulatie?

Naast Nijmegen nemen we heel bewust een andere, vitale blauwdruk mee binnen de 024, en dat is Wijchen (Ongeveer 41,000 inwoners). Dit is een belangrijke ook, omdat Wijchen in zijn/haar wapenschild en vlag een goudgele X draagt, een Andreas Kruis, maar ook een waarnemende toegang tot de betekenis van X. Wat is de werkelijke alchemistische levenskracht van Wijchen? Wat betekent het? En hoe staat dit in relatie tot Nijmegen? Ik zal heel bewust uitleggen waarom ik Wijchen juist deze Zoom-workshop meeneem.
Door middel van gerichte meditatie/transmissies, informatie-uitwisseling, erkenning, bekrachtiging en een stevig groepsveld zullen we deze sectie van de Nederlandse alchemistische bibliotheek in beweging brengen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagochtend 22 januari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël