De Nederlandse Blauwdruk: Noord-Brabant: The Next Level

Dag lieve mensen,

Op zondag 13 augustus 2023 geef ik een volgende, nieuwe workshop via Zoom ter bekrachtiging van de innerlijke Nederlandse blauwdruk. Hierin gaan we heel bewust werken met een verdiepingsslag in de blauwdruk van Provincie Noord-Brabant. Hierin gaan we op de 13e dag van de 8e maand werken met de stabilisatie van 13-code van Nederland, wiens epicentrum in Tilburg aanwezig is (de 013). We zullen de formule van Tilburg-Breda meenemen, wat een vitale krachtlijn is voor het Nederlandse DNA. Ook zullen we Willemstad, Noord-Brabant meenemen, en Hollands Diep, het water wat Noord-Brabant met Zuid-Holland verhoudt en verbindt, via o.a. Numansdorp en Hoeksche Waard.

Noord-Brabant is het vermogen in onszelf om onszelf te herinneren, de Nederlandse blauwdruk te herinneren, en juist doordat het lichtje gaat branden, dat we onze oorspronkelijke werkelijkheden kunnen manifesteren in deze matrix-realiteiten. Noord-Brabant is niet alleen het geheugen van alles wat binnen de Nederlandse blauwdruk afspeelt qua lichtcodes, maar ook hoe de matrix is gevormd. Hoe de blokkendoos in elkaar is gezet. Hoe hebben Archontische krachten het brein gehackt en in een optische illusie de mensheid zelf de matrix laten bouwen? Het reproduceren van hun eigen gevangenis? Het is de toegang tot de systemische opstelling in jezelf. Hoe kun je de oorsprong en projectiekracht zien van hoe jij jouw werkelijkheden hier op hebt gebouwd, in en om je heen? De vlag van Noord-Brabant, met rood-witte blokjes verwijzen naar deze psychologie.
We mogen herinneren hoe we het veld van initatorschap volop kunnen benutten, en hiervoor is de basis-frequentie nodig, de kennis van de 13, de alchemie van waaruit alles is opgezet. Dit is kosmische alchemie. Het fundament van onze eigen heelheid en het vermogen om door te kunnen stromen, door alles heen.
Tijdens deze interdimensionale reis via Zoom gaan we wat nieuwe wezenslagen de revue laten passeren. We gaan ons brein weer een stukje opnieuw resetten. Het brein van ons, van de Nederlandse blauwdruk. Het ‘terughalen’ van geheugen, door de trekkrachten van geheugenverlies-programma’s.
We gaan de 13 van Nederland in, vanuit Tilburg, de formule van Tilburg verkennen, en wat er nu precies gebeurde met Willem II, en het nieuwe Napoleon-wetboek, de grondwet, die in 1840 werd doorgevoerd. Wie is Willem II en op welke toon van ons innerlijk wezen/geheugen trilt dit? Welke impact heeft het Willem II bewustzijn op ons Hier-en-Nu? Ook: Waarom is Sint Dionysius de beschermheilige van Tilburg? Waarom is de eerste bisschop van Parijs de beschermheilige van ons nationale 13 geheugen?

Ook gaan we afreizen naar de 076, Breda, de stad van het geheugen van het vrouwelijke navigatiesysteem en de plek waar de oude Koningen/Koninginnen/aristocraten van Nederland werden begraven, voordat dit centrum werd verplaatst naar Delft. Wat is het drukpunt Breda nu precies? We gaan het beleven.

Afgelopen maandag 31 juli 2023 ben ik naar Willemstad gereisd en heb daar veel gevoeld, gezien en waargenomen. Dit kleine plaatsje aan het Hollandsch Diep heeft een enorme reikwijdte, omdat hier de toon aanwezig is waar het brein van Nederland aan een alternatieve tijdslijn, een extern-geheugen is gekoppeld. We zullen hierin de diepte ingaan. Hoe werkt dit? Waarom zijn er Andreas-kruizen in de vlag van Willemstad? Waarom is daar ook een Mauritshuis en een Koepelkerk? Waarom is de betekenis van Willem hier gekoppeld aan het brein van Nederland? En hoe ligt de verhouding tussen Brabant en Zuid-Holland via Hollandsch Diep? Wat is Hollandsch Diep?

Deze 3 krachtenvelden vormen een formule voor vandaag, voor de 13-8. Een dossier wat heel bewust onder de aandacht gebracht wenst te worden, zodat de lichtcodes weer recht door dit fysieke lichaam heen kunnen schijnen en bewegen. We gaan door middel van transmissies/meditaties, bekrachtigingen en kennisuitwisseling nieuwe dieptes van de werkzaamheid van Noord-Brabant in onszelf ervaren. Er mag weer veel erkend en in beweging gebracht worden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagochtend 13 augustus 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:45u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël