De Nederland/Waterland Blauwdruk: Verdiepingsslag Blauwdruk Provincie Groningen

Hallo lieve mensen,

Op maandagochtend 17 april 2023 geef ik een nieuwe Zoom, een verdiepingsslag over Nederland Waterland, met hierin de volledige aandacht voor de alchemie van Provincie Groningen. Deze Zoom zal gedeeltelijk gaan over de hoofdstad Groningen, maar vooral over de gehele reikwijdte van de Provincie, 1 van de 12 Pilaren van de Nederlandse Blauwdruk. De tempel van de INITIATOR.
Provincie Groningen heeft een afstemmingsfunctie. De Provincie heeft een hoge concentratie van bewuste mensen die binnen het DNA van deze frequentie wonen, leven en operationeel zijn. Het is een belangrijke graadmeter voor ons vermogen om te shiften naar de bewuste interdimensionaliteit.
Groningen is het vermogen om binnen jouw hologram terug te keren naar het oorspronkelijk voelen, het werkelijk voelen van de oorspronkelijke creatie, waardoor het hier fysiek manifest wordt in de menselijke, aardse, planetaire werkelijkheid. Groningen is ons eigen geheugen om alle cellen voelbaar te maken. Dit dient geinitieerd te worden, zodat volle initiatoren van de Nieuwe Aarde hier bewust ZIJN. Zonder het voelen van het levensveld is creatie eigenlijk nergens op gestoeld. Alchemistisch gezien kan het dan ook eigenlijk geen ‘creatie’ genoemd worden, omdat Bron daar niet is. Creatie loopt ten aller tijden samen met voelen, geintegreerde informatiepakketjes. De gehele provincie Groningen is een kaart van innerlijke meridiaanpunten die het vermogen om Bron/de creator te voelen manifest maakt in jouw hologram. Jij bent dit. Het heeft de illusionaire afstand tussen jou en Bron op. Dit zorgt voor een volledige ervaring voor de ziel! Groningen is de stemvork in jezelf. Groningen is ons vermogen om het ontstaan van de ether te ervaren, en de codes van de oorsprong-ether te ervaren, zodat de informatie in alle lagen gevoeld en doorvoeld kunnen worden. Is jouw creatie wel werkelijk creatie? Kun jij de Source Creator in jezelf ervaren en voelen? Een uitgepakt innerlijk Groningen trilt dusdanig hoog dat alle pogingen tot creatie die niet gestoeld zijn op kern zichtbaar worden. Ze smelten als sneeuw voor de Zon, zodat het enige wat overblijft Source Creator is in jouw hologram. Groningen is de stemvork in het Nederlandse DNA waar het onderscheidt wordt gemaakt tussen werkelijk voelen, en de simulatie van voelen, waarin er wel gelooft kan worden dat er gevoeld wordt, maar waarin het werkelijke voelen ontbreekt. De simulatie van voelen, onder hypnose. Het hypnosegrid. Levende aanwezigheid, levende cellen in relatie tot dode punten. Celgeheugen. De cellen herinneren wat werkelijk voelen IS en dit baant dan een weg door het NET niet oorspronkelijk voelen. Groningen is als een bewegingen die het oorspronkelijke voelen geleid door daar waar niet werkelijk gevoeld wordt, daar waar informatie toch net niet behouden kan worden. Wat is er gebeurd in oorsprong? Waar ben je in jouw wezen geshift van voelen naar niet voelen? Wat zit daarop? Deze bibliotheek is van essentiele waarde. Fragmenten van dit geheugen zijn in het grid van Groningen geplaatst. O.a. de Eems, de Dollard dragen deze specifieke informatie van het gen.
We gaan Groningen veel bewuster ontdekken, achter de simulatie, waarin de ‘codes’ stil zijn gezet, en waar wezens er volledig langs kunnen bewegen zonder te weten dat het bestaat. Hoe is deze simulatie via Groningen in werking gezet? Waarom zit de Nederlandse overheid (de corporatie) zo te knoeien met Groningen? Wat is daarvan de werkelijke reden, achter de simulatie met gaswinning?
We gaan de water-informatievoorziening van de Provincie in, en een connectie maken met Friesland en Drenthe. Hoe liggen de lijnen? We zullen werken met de Eems, de Dollard, de Waddenzee, de Drentse Hoofdvaart, de Verlengde Hoogeveense Vaart. Ook zullen we afstemmen op de blauwdruk van stad Groningen, Haren, Veendam, Winschoten, eiland Rottumeroog en Delfzijl. Wat vertegenwoordigen deze drukpunten en welke informatie mag hierin vrijkomen? We gaan een prachtige diepte aanraken, en nieuwe formules/krachten in beweging brengen van de Nederlandse blauwdruk. De innerlijke Nederlandse informatievoorziening en een diepere ervaring van het innerlijke waterveld. Water mag nog meer gevoeld worden in wat het werkelijk IS.
We gaan door middel van transmissies/meditaties, bekrachtiging, kennisuitwisseling en erkenning de bewuste bibliotheek (de golflengte) van Groningen in, om nieuwe dieptes van ons geheugen weer op aan te zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagochtend 17 april 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.