De Nederlandse Blauwdruk: Zeeland

Tijdens deze Zoom gaan we verder met het innerlijke dieptewerk m.b.t. de Nederlandse Blauwdruk. Hierin gaan we aan de slag met de reikwijdte van de provincie Zeeland en haar galactische informatievoorziening. We gaan werken met de reikwijdte van de Spirit van de provincie en een aantal unieke krachtplekken.
Zeeland is het vermogen om van binnenuit toegang te hebben tot de werkelijke waterinformatie van Nederland. Wanneer je Zeeland vanuit ordening bekijkt is Zeeland de toegang tot de waterdatabase. Het is terugshiften naar het oerbewustzijn in jezelf om naar het oorspronkelijk geheugen te gaan van wat water gewoonweg IS en welke invloeden het water heeft binnen alle gelaagdheden van je bewustzijn. Zeeland grenst aan Noord-Brabant (het geheugen van de natie) en Zuid-Holland (Inzage in het moeder-hologram) en Vlaanderen, België (het moederlijke vermogen om het onderscheid te maken tussen wat water is, en wat het niet is! Ik zal dit verder uitleggen tijdens de Zoom). Zeeland als onderdeel van Nederland herbergt de code van hoe water in de ether wordt gezet. Leef je vanuit de volledige kosmische heelheid en je unieke doorstroming/navigatiesysteem, of kun je net niet bij de werkelijke levensstromen en worden er via het hacken van het waterveld andere invloeden in werking gezet?
Zeeland is dus eigenlijk ons innerlijke kosmische inplugsysteem in de oer-identiteit van water om te shiften naar een oorspronkelijk realisme van wat water is en welke impact het heeft. Met deze levenskracht is het mogelijk om jezelf volledig te herordenen en herscheppen, door alle verbindingen opnieuw te doorzien. (Schouwen-Duiveland).
Tijdens deze Zoom gaan we de oorsprong van water voelen. Niet een klein beetje maar het bewustzijn binnen waar water is ontstaan. Vanuit Nederland mag dit specifieke punt in jezelf opnieuw gaan leven. Opnieuw binnen jouw gezichtsveld aanwezig zijn. Het is het heelheidsveld van water wat zorgt voor de ervaring voor een heelheidsgevoel, een intactheid van je emotionele veld.
We gaan werken met een overzicht waarin Zeeland in onszelf in kaart wordt gebracht en we gaan heel specifiek werken met verschillende krachtpunten.
We zullen een kort overzicht scheppen van wat-wat is, zoals Schouwen-Duiveland, Noord en Zuid-Beveland, Walcheren, Zeeuw-Vlaanderen. Welk verhaal wordt er nu werkelijk verteld? En wat gebeurde er nu tijdens de watersnoordramp van 1 februari 1953. Welke simulatie werd er nu in werking gezet via het hacken van de kosmische waterinformatie?
We gaan werken met de codes van o.a. de hoofdstad Middelburg, met de zeemeerminnen mystiek van Westenschouwen, de mystiek rondom de Godin Nehalennia (Domburg en Colijnsplaat) en de Ooster/Westerschelde. Wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd achter de mythische verhalen en hoe loopt het samen met ons werkelijke bewustzijn en de simulatie?

Tijdens de Zoom wordt er een unieke balans gecreëerd tussen meditaties/voelen/ervaren en kennisuitwisseling. Hierin gaan we de oorspronkelijke code en haar werkzaamheid in beweging brengen. Zeeland herbergt de reikwijdte van het ontstaan van water en hoe water wordt beleefd. Moge we weer heel bewust terugshiften naar het oerveld waar water als bewustzijn is ontstaan, en naar een kracht hoe we vanuit het Midden (Middelburg) deze informatie weer kunnen geleiden. In pure afstemming en praktisch! Laten we de Zeeland-blauwdruk en haar unieke archieven ontsluiten om nog meer inzicht te krijgen in de Nederlandse blauwdruk en wat we hier werkelijk komen doen op Aarde. Many blessings!
Je bent van harte welkom om deel te nemen of de opname aan te vragen.

De Zeeland-Zoom is op donderdagavond 30 september 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je alleen de opname willen hebben na afloop is de uitwisseling tevens 15 euro. Opgeven kan via: galacticheartcentre@yahoo.com. Na opgave zal ik je zsm een praktisch mailtje toesturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Iedereen is van harte welkom!
Wie weet tot donderdagavond de 30e september 2021.
Veel liefs, Nanco Immanuël