De Oorspronkelijke Terra Gaia Mens (in Kinrooi)

Aloha lieve mensen,

Vanuit grote vreugde kondigen wij, Nanco & Niki, aan dat we op zondag 15 januari 2023 weer wederkeren naar België voor een zelfrealisatiedag. Deze keer zijn we aanwezig in het deelgebied Belgisch-Limburg om een dag te geven over het oorspronkelijke Terra Gaia-bewustzijn en hoe het gelinkt is aan onszelf en de Belgische frequentievelden. We zullen in het plaatsje Kinrooi zijn! Wij willen bij deze Liane en Geraldine van harte bedanken voor het mede-organiseren van deze dag. Deze dag wordt gehouden in een prachtige ruimte in een krachtige, vitale natuurvortex. Ook willen wij Patrick en Gabriella enorm bedanken dat we aanwezig mogen zijn op hun landgebied, wat werkelijk een stukje oer is op Aarde! 
De titel voor de dag is: De Oorspronkelijke Terra Gaia MensTerra Gaia speelt een zeer centrale rol in de gehele psychologie van het humanoide/menselijke bewustzijn. Terra Gaia was en IS een centrumpunt voor de gehele multi-universele evolutie van de mens en het bewustzijn in het algemeen. Terra Gaia is eigenlijk het ware gezicht van en achter de Aarde die wij waarnemen en waarbinnen wij onszelf ervaren. Je zou kunnen zeggen dat de Aarde een klein percentage is van Terra Gaia. Terra Gaia is een soort Super-Aarde, waarin het bewustzijn dusdanig gecentreerd is dat wezens volledig één zijn met al het leven in zichzelf en op de Planeet. Terra Gaia is eigenlijk de volledige ervaring en informatie-voorziening achter alles wat wij hier op Aarde waarnemen, in biologische lichamen. 
Terra Gaia is een planeet die bekend staat als een ontmoetingspunt van oneindig veel wezens en buitenaardse rassen die het experiment aangingen om oneindigheid te ontdekken en centreren: Hoe ver reikt oneindigheid? Hoe kun je oneindig bewustzijn behouden in dieptes die nog ongekend waren voor ervarende heelheidswezens?. Hoe kan de centrering van het Bron-zijn volledig geleefd worden? Het is en was een wonderlijk experiment met betrekking tot het concentreren en behouden van energie. Een nieuwe diepte van de ‘ultimate Source experience’. Vele wezens delen hun expertises en alles wat ze voelden en wisten over het Bron-zijn, om van daaruit al die archieven, bewustzijnslagen en bibliotheken tot één geheel te smeden, in een omvattende alchemie. 
Terra Gaia is eigenlijk de Spirit achter de Aarde, waarin je zelf Bron bent, de Spirit en de communicatie bent van de natuur. Jij bent en kent het ontstaan van jezelf, bomen, dieren, planten, sterren, elementen. Jij bent en kent het ontstaan van alles. Being ONE with the whispers/senses of nature itself. Jij bent hierdoor de ademhaling van alles wat LEVEN is. Je bent de stille ademhaling achter de mysterieën. 
Naast dit allesomvattende bewustzijn is Terra Gaia ook direct gelinkt aan het menselijke geheugen van de vallen in bewustzijn. Er heeft veel plaatsgevonden op Terra Gaia in een intergalactische oorlog, waardoor we als mensheid in totaal andere energiebanen terecht zijn gekomen. Als takken en bladeren van de boom die weer ‘op zoek zijn’ naar de gehele boom. Het cellulaire geheugen in ons dat gelinkt is aan Terra Gaia bevat eigenlijk de gehele psychologie van de mensheid in diens essentie en schaduwen. 

Tijdens deze bijzondere live-zelfrealisatiedag zullen Nanco en Niki je meenemen naar de dieptes en de wortels van Terra Gaia in jezelf. We zullen vanuit ons unieke cellulaire geheugen wederkeren naar de dieptes van oergevoelens- en emoties die te herleiden zijn naar de gebeurtenissen op Terra Gaia. Door de erkenning van deze levenskracht in onszelf kan er geheeld worden vanuit nieuwe dieptes, vanuit bewustzijnslagen die zo gezien, erkend en aangeraakt willen worden. Terra Gaia is een sleutel om terug te keren naar een diepere reikwijdte, een dieper gevoel en begrip wie we zijn en hoe de wond van de mens zich heeft gevormd. Het is het aanraken van essentie in onszelf. Het weer ervaren van de mogelijkheden. Terra Gaia en diens kernkristal, die in onszelf leeft, is als een secure sleutel die ons in staat stelt om Heel Je Zijn hier op Aarde te kunnen leven. Daadwerkelijk hier te landen in jezelf, vanuit jezelf. Het is de tijd om deze heelheid en ‘helingskamers’ weer in onszelf te kunnen ervaren. Heel bewust één zijn met onszelf, de Aarde, de elementen van het bestaan.

Tijdens deze zelfrealisatiedag zullen we in een unieke groepsdynamiek verschillende afstemmingen/meditaties/transmissies/kennisuitwisseling doen om deze essentie in onszelf te bekrachtigen. We zullen een balans inbouwen tussen voelen, het fysieke/emotionele werk en de reikwijdte van onze Terra Gaia-velden erkennen en in beweging brengen.
Hierin zullen we ook een belangrijke link leggen met ons eigen bewustzijn en hoe het Belgische DNA samenvalt met het Terra Gaia bewustzijn.
Je bent van harte welkom op deze bijzondere, mooie dag in Kinrooi, Belgisch Limburg.
Wie weet, tot dan!

Love, Nanco & Niki Immanuël


Praktisch: Deze dag is op zondag 15 januari 2023 en begint om 11:00 uur en duurt tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 10:35 uur. De uitwisseling is 100 euro per deelnemer. Dit is incl. koffie/thee/water, wat versnaperingen en soep/brood in de middagpauze. Lunch graag zelf meenemen. Het adres in Kinrooi wordt bekend gemaakt na opgave. Opgave graag via galacticheartcentre@yahoo.com EN niki.lafleur@gmail.com Voor deze zelfrealisatiedagen gelden annuleringsvoorwaarden: Bij afzegging binnen 48 uur voor aanvang dient het gehele bedrag betaald te worden. Bij inschrijving gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.