Diamond Consciousness

Hallo lieve mensen,

Op maandag 12 december 2022 geven wij, Nanco & Niki Immanuel, een diepgaande zelfrealisatiedag in Nuenen, vlakbij Eindhoven. We willen Miriam van harte bedanken dat we het in haar centrum mogen houden. 

De titel voor de dag: Diamond Consciousness 

Het Diamanten-Bewustzijn is de bewuste ervaring en realisatie van het Nieuwe-Aarde Bewustzijn. De integratie van het innerlijke Diamanten-veld is het basisfundament voor wat we de Nieuwe Aarde noemen. Dit bewustzijn is in het gehele universum bekend, omdat dit het veld is waar heelheidswezens met elkaar zijn en communiceren. Het geintegreerde diamanten-veld is een veld van volledige openheid, juist omdat het hart in alle cellen wordt ervaren, gevoeld en geleefd! Het is een volledig JA-woord naar het leven binnen het oorspronkelijke levensveld. Het is het leven vanuit een oorspronkelijke dienstbaarheid, die alle nuances heeft doorgrond, voorbij jezelf wegcijferen of misverstanden omtrent dienstbaarheid. Het diamanten-veld is een rasterwerk waarbinnen alle hartcellen op bewust AAN staan en direct met elkaar communiceren. Dit zijn de drijvende, aanwezige en stuwende krachten waarin dualiteit volledig wordt doorgrond. Het is een JA-woord om in alle aspecten van je leven je hart te zijn en daardoor ook te volgen. Jij bent je hart, jij bent de Ene. Wanneer het diamanten-bewustzijn in jou aanwezig is ben jij je kompas, in een oorspronkelijk voelen die direct, naadloos weet wat-is en doorziet wat-is en wat zich voordoet als wat-is. Het weet tekorten, overtuigingen, limitaties en manipulaties, tot in precisie te doorzien. Alles wat niet bewust aanwezig is en niet trilt op de essentie van het hart smelt als sneeuw voor de zon. Diamanten-bewustzijn is waar je door alle intergalactische programma’s, overtuigingen en invoegingen heen kunt kijken. Wat zit er tussen jouw identiteit van hier en het galactisch hart? Niet alleen detecteert het limitaties, maar ook invoegingen van buitenaardse technologieen, interdimensionale detectie-en-volg systemen, meelifters die jouw leven mede navigeren en meesturen via je onbewuste. 
Diamanten bewustzijn is het vermogen om in al je aspecten de Bron van je eigen licht te zijn en te kunnen ontvangen. In onze realiteit, een aftakking van de matrix en de vallen-van-bewustzijn, dient de diamant ook bewust ‘geslepen’ te worden. Het is een levensambacht waarin we onszelf recht mogen doen en recht mogen houden door te ervaren hoe interconnected alles is. Het besef dat jij je hart bent zorgt voor een directe Bron-ervaring. In alle facetten van je leven mag het hart ervaren worden. Het is een all-round overvloedsbewustzijn. Jij bent je eigen eenheidsbeleving, een onuitputtelijke Bron van bewuste doorstroming! 
Het is de tijd dat ieder volledig zijn of haar hart mag leven, in de diepste essentie van het woord!

Tijdens deze dag nemen Nanco en Niki je mee op reis naar een balans tussen het universele diamanten-rasterwerk, die overal bekend is in de infrastructuur van ‘the conscious galaxy’ en jouw eigen diamanten bewustzijn in je zielen-hologram. We gaan veel voelen en ervaren via meditatie/transmissie, kennis-uitwisseling, bewuste ademhaling, en een fijne groepsdynamiek. Hierin stellen we iedereen in de mogelijkheid om heel bewust zelf het vrije diamanten-veld in beweging te brengen en door te laten stromen in je leven. We gaan hierin een galactische, innerlijke reis maken en het ontstaan van je eigen diamanten-bewustzijn herinitieren. Het is je geboorterecht om wederom in deze reikwijdte van jezelf te zijn. Het is een zeer krachtige eenheidservaring waarin de hartcellen heel bewust worden aangesproken om hun oorspronkelijke functie bewust te vervullen. Hierin zullen we ook in co-creatie met Moeder Aarde ZIJN, en wat Moeder Aarde heeft opgeslagen in de 040 regio van Nederland. 

Je bent van harte welkom om deel te nemen op deze interdimensionale zelfrealisatiedag.

Deze dag wordt gehouden in Centrum ‘De Verbindende Factor’ in Nuenen, Noord-Brabant op maandag 12 december 2022 (de 12-12). Het adres is: Wettenseind 4, 5674 AA te Nuenen. We beginnen om 11:30 uur en eindigen om 17:30 uur. De inloop is vanaf 11:05 uur. De uitwisseling is 110 euro. (incl koffie/thee en versnaperingen). Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com en niki.lafleur@gmail.com (graag beiden mailen). Na aanmelding sturen we z.s.m een reactie en we versturen 2 weken voor tijd ook nog een praktische mail.

Wie weet tot dan.

Much love, Nanco & Niki Immanuël

Voor deze geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.