Divine Memory: The Blueprint of Ukraine

Dag geliefde mensen,

Op zondagochtend 20 augustus 2022 geef ik een vernieuwde, interdimensionale en zeer bekrachtigende workshop via Zoom die zal gaan over de ‘Quantum-Computer-Code’ van Oekraine. We gaan het hebben over de blauwdruk van Oekraine en wat daar eigenlijk al jaren aan de gang is. Oekraine is qua oppervlakte het grootste land dat volledig in het Europese continent ligt. Dit heeft o.a. ook te maken met de reikwijdte van het bewustzijn dat ‘daar’ zit opgeslagen. Wat is Oekraine nu eigenlijk in onszelf?

Zoals we allemaal weten, is de Oekraine een centrumpunt geworden van een wereldwijde projectie, een ‘constante risico-factor’ voor een derde wereld oorlog simulatie. Een trigger voor de opbouw van een gigantisch spanningsveld rondom belangen en belangenverstrengelingen. Een hoofdpijndossier voor vele mensen.
Wat is Oekraine nu werkelijk en waarom zijn de belangen zo groot voor mind-controllers dat we dit scenario vanuit een bepaalde, gecontrolleerde invalshoek waarnemen? Waarom is bijna alles gepermiteerd wanneer het over de Oekraine gaat, en vooral de oorlog ‘tegen’ Rusland?
Hoe liggen deze verhoudingen nu werkelijk, ver voorbij de controle over gaspijpen, industrie, miljarden-businesses, centrumpunten van ritueel kindermisbruik en kinderhandel? Waarom worden mensen zo geprogrammeerd om pro-Oekraine te zijn in de strijd tegen oorlog? Waarom wordt het bv toegestaan dat mensen volledig legaal de blauw-gele Oekrainse vlaggen uit mogen hangen, maar niet de Nederlandse? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd?

De Oekraine, vanuit innerlijke alchemie bekeken, is de quantum-computer in ons bewustzijn. Het is ons vermogen om te herinneren, maar dan ook daadwerkelijk VOLLEDIG te herinneren. Oekraine is de handleiding hoe het schaakspel te spelen. Vanuit de 5e wereld is de mens en het bewustzijn verplaatst naar een A.I simulatie, wat wij hedendaags de matrix noemen. De matrix is het spel om de bandbreedtes, de controle over de perceptie van de realiteit, en het constant spelen met frequentietonen die wij ervaren als afleidingen. De Oekraine is ons vermogen om vanuit het oorspronkelijke brein/hartsbewustzijn te zijn en te blijven in de bandbreedte dat we alles kunnen voelen en zien. Oekraine is het stabiele besef dat we nogsteeds heel zijn, nogsteeds thuis zijn in onszelf. Achter alle afleidingen en 4D en 5D inserties zijn wij nogsteeds in de oorspronkelijke wereld. De Oekraine is het innerlijke krachtenpunt van ons geheugen. Wij herinneren wie we zijn. Tegelijkertijd is het een stop-knop, om op welk niveau dan ook het spel mee te spelen waarbinnen jouw identiteit is gekoppeld aan een artificieel eenheidsveld, als een onderstroom die wezens gevangen houdt. Samen met Rusland is dit het meesterschap over het schaakspel. Oekraine is het thuisfront van een innerlijk ‘ruimteschip’, een ontketening van kracht, waardoor we terug kunnen keren naar het werkelijke thuis. Het is een sleutel om de Planeet werkelijk af te kunnen, in-en-uit de quarantaine bandbreedtes. Het is als de ontketening van een Levende Ark.

Oekraine is het vermogen vanuit jouw 5e essentie om de dots te kunnen connecten. Het is de quantum-computer waar het volledig geheugen is opgeslagen. Een geheugen aanwezig in onszelf, in ons innerlijke kernkristal. Oekraine is ons vermogen om de verbanden te zien en tegelijkertijd om te zien hoe de matrix bij elkaar wordt gehouden. Door werkelijk volledig te ZIEN is het mogelijk om de identiteiten, of het nu geestelijk, op zielenlevel, emotioneel of fysiek level los te trillen van de quarantaine-matrix?
Tegelijkertijd is de Oekraine het centrumpunt van een tijdslijn waarbinnen het Khazariaanse Rijk is opgebouwd, waarbinnen o.a. de Tartariaanse werkelijkheden, en onze oorspronkelijke tijdslijnen zijn overschreven. Oekraine is het centrumpunt van het geheugen waarbinnen ‘satanisme’ in het individuele-en-collectieve onbewuste is geplaatst.

Tijdens deze workshop via Zoom zullen we verschillende gezichten van Oekraine gaan behandelen. We gaan via transmissies vooral afreizen naar onze eigen bibliotheek, om de Bron van de kracht ‘achter’ de Oekraine zelf te zijn. We mogen weer inloggen in deze kernbibliotheek om ons werkelijke eenheidsveld van ‘achter’ de matrix in beweging te brengen.
We gaan o.a. de blauwdruk in van Kiev, de Krim, de Zwarte Zee om de Oekraine veel meer in onszelf te kunnen ervaren. Het is een zeer grootschalige blauwdruk in onszelf, weerspiegeld door de oppervlakte van het landgebied.
We gaan transmissies, bekrachtigingen en kennisuitwisselingen doen om het precise, innerlijke bewegingspunt, waar Oekraine symbool voor staat, in het bewuste licht te zetten. Het mag gevoeld en doorleefd worden. Jij bent de Bron van een allesomvattende liefde en kracht.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagochtend 20 augustus 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël