Eagle’s Eye Booster Meditation

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 20 juli 2023 geef ik een extra Booster Meditatie/Transmissie via Zoom over the Eagle’s Eye: Het innerlijke Adelaarsoog. De Eagle is het vermogen om de innerlijke waarnemer, guardian te zien van het ontstaan van de 5e wereld. De Eagle in zijn meest gezonde versie in jou is de belichaming van het etherische wezen. Jij bent de realisatie van de ether. Jij realiseert jouw etherische wezen. Je hebt er vol bewustzijn op.
De Adelaar is als een kern-basis-veiligheid waarbinnen jij volledig bewustzijn bent en hebt over de aard van jouw gevoeligheid. Het is een volle erkenning met betrekking tot de reikwijdte van jouw gevoeligheid. De Adelaar’s bandbreedte gaat ontzettend ver, en heeft vele betekenissen, vele gezichten. De menselijke toegang tot de bandbreedte van de innerlijke adelaar, en de betekenis is aanwezig in de blauwdruk van Duitsland. Duitsland en de Adler. De adelaar komt constant terug in het Duitse veld.
De adelaar heeft een vermogen om door alle bandbreedtes heen te bewegen, door barrieres heen te breken. We zullen tijdens deze Booster Meditatie, en tijdens de korte informatie-uitwisseling ook afstemmen op het Adelaarsnest, wat één van de hoofdkwartieren was van Nazi-Duitsland. Deze is gelegen op de Kehlstein. Waarom wordt de keel hierin genoemd? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd?
Tijdens deze Booster Meditatie gaan we naar een nieuwe diepte van ontspanning, van werkelijk in jezelf kunnen zijn, in jezelf kunnen vallen, vanuit de essentie in de essentie. We gaan hierin de gevoelssensoren aanzetten van je eigen adelaar, je adelaarsvlucht, en de vermogens van de Adelaar. Om waar te nemen vanuit deze bandbreedte. Het is een Booster Meditatie, waarin we ook de Geestesvermogens/vuurkrachten van de Adelaar in beweging zullen brengen. Een stevige uitlijning van jouw bewuste zelfgerealiseerde, etherische kern. Moge de adelaar volledig bewust beleefd worden en bekrachtigd worden. Hierin zullen we ook de Amerikaanse adelaar meenemen, en de betekenis van de innerlijke Amerikaanse blauwdruk. De adelaar is ook erg aanwezig in de Amerikaanse symboliek. Wat is het nu precies in onszelf, in de innerlijke alchemie?
Moge je jezelf in deze diepte op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 20 juli 2023. De zoom is van 20:00u t/m 21:45u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël