Een dag van bekrachtiging: De Verschillende Dimensies van het Water-Bewustzijn

Dag lieve mensen,

Op zondag 2 april 2023 geef ik, Nanco, een workshop/dag van bekrachtiging in IJsselstein, Utrecht over de essentie van het water-bewustzijn. Ik wil Liesbeth Stoopman en Jacqueline van Arkel van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze dag!

Tijdens deze dag gaan we een unieke combinatie in: We gaan als eerste afreizen naar het ontstaan van water, in het oer-elementen universum, waar we de volle, levende potentie van water heel bewust aan gaan zetten in onszelf. Hierin gaan we hele duidelijke, praktische vertaalslagen maken hoe je deze bewustzijnsvelden én krachtenvelden toe kunt passen in je alledaagse leven.
Water is ons vermogen om heel te zijn, om heel bewust informatie te kunnen zenden, ontvangen, op-te-slaan en te blijven bewegen. Jij bent de interconnectedness. Jij bent de Bron die de verhoudingen en verbindingen kent. Hoe is alles connected met elkaar? Hoe zijn al jouw cellen, bloedbanen, organen, elementen, senses connected? Water staat het toe om vanuit onszelf, in onszelf de grotere verbanden te zien en de hoogste waarde van onszelf te ervaren, te voelen en in de wereld te zetten. Water is een katalysator om alles te voelen, aan te durven, aan te gaan, te zien en tegelijkertijd alleen nog te kiezen voor wie jij werkelijk bent. Alle informatie die fysiek, emotioneel, psychisch, causaal en binnen de ziel is vastgehouden, en niet werkelijk weerspiegelt zie wij zijn, mag volledig vrij komen, zodat jij de diepte essentie van jezelf bent en kan leven. Water is een volmondig JA zeggen tegen het leven zelf, en ten diepste in verbinding staan met jezelf, met Bron en oorspronkelijke informatievoorzieningen.
2023 staat bekend als de jaar van het water, waar de frequentie waar water is ontstaan in het AL het aards, menselijke, planetaire bewustzijn weet aan te raken, waardoor de kern van ons eenheidsbewustzijn, de stroming-en-niet doorstroming wordt aangeraakt. Het veld staat op scherp en er mag volop inzicht zijn in al onze bewuste en onbewuste motivaties en geloofsovertuigingen. Hierin is het van belang om veel dieper te gaan waar de angel nu werkelijk zit, in relatie tot overvloed-en-armoedebewustzijn.
Tijdens deze dag gaan we door middel van innerlijke reflectie, meditaties/transmissies, kennisuitwisseling en een praktische oefening de werkelijke innerlijke toegangspoort tot jouw oorspronkelijke waterfrequentie in beweging brengen, zodat jij de vertaalslag kan maken naar je praktijk-leven.
We gaan verschillende dimensies ervaren van wat water in essentie is en hoe je de oertrilling van het ontstaan van het ‘element’ in jezelf kunt ervaren en vanuit jou kan laten ontstaan. Hierdoor ontstaat een diepe(re) overgave en inzicht hoe je bewustzijn kunt geleiden door blinde vlekken en daar waar het nog niet stroomt.
We gaan in één van de meditaties afreizen in de innerlijke ‘Grote Oceaan’, om volledig in de reikwijdte van jouw DNA-water-bibliotheek te ‘vallen’. Hierin zal het vermogen om water helemaal vanuit je wezenskern te voelen toenemen. Met een speciale ademhalingstechniek gaan we ons immuunsysteem krachtiger maken zodat het water steviger, bewuster en voelbaarder ‘gecontained’ kan worden.
Ook zullen we in afstemming samenwerken met de water-dimensies van Jacqueline van Arkel’s Zwitserse waterfilterings-en-bekrachtigingssysteem, waar zij licentiehouder voor is in Nederland.
We gaan in onszelf ervaren wat de impact is van onze aanwezigheid wanneer aanwezig in een stille en bewegende WaterBRON.
Het wordt een liefdevolle, aanwezige en bekrachtigende dag in jouw essentie en in jouw vermogen om nog meer ‘gezichten van het water’ te herkennen in je eigen, unieke vertaalslag. Je mag volledig jezelf zijn, zichtbaar zijn en in je kracht staan.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De dag is op zondag 2 april 2023 in IJsselstein, Utrecht. Het adres is: Praktijk de Verademing, Poortdijk 34B, 3402 BS te IJsselstein. We beginnen om 10:30u en eindigen om 17:00u. De inloop is vanaf 10:10u. Koffie, thee en versnaperingen zijn inclusief. Aub graag zelf je lunchpakketje meenemen. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. Gelieve aan te melden via galacticheartcentre@yahoo.com .
Wie weet, tot dan!

Veel liefs, Nanco Immanuël